Szállítás

ingyenszállítás

Hírlevél
Fizetési megoldás
Termék részletek


A farm, ahol élünk díszdobozos DVD - 3. évad

ÚJ
A farm, ahol élünk díszdobozos DVD - 3. évad
 • A farm, ahol élünk díszdobozos DVD - 3. évad
 • A farm, ahol élünk díszdobozos DVD - 3. évad
 • A farm, ahol élünk díszdobozos DVD - 3. évad
 • A farm, ahol élünk díszdobozos DVD - 3. évad
 • A farm, ahol élünk díszdobozos DVD - 3. évad
 • A farm, ahol élünk díszdobozos DVD - 3. évad
 • A farm, ahol élünk díszdobozos DVD - 3. évad
5 980 Ft
Értékelés:

dvd3

A farm, ahol élünk című legendás televíziós sorozat Laura Ingalls Wilder írónő önéletrajzi ihletésű könyvsorozatából készült adaptáció. Az eredeti TV-sorozat vetítése óta első alkalommal jelent meg magyar nyelven DVD-n, vágatlan formában, eredeti szinkronnal, digitálisan felújított változatban, díszdobozos kiadásban.
A díszdobozos 3. évad tartalma 5 lemezen:

 • 47-67. epizód
 • Extra dokumentumfilm: A farm, ahol élünk jelenség 3. rész

Élje át újra a harmadik évad szívmelengető kalandjait!

A DVD kizárólag webshopunkban vásárolható meg.

 • A DVD teljes időtartama 18 óra 25 perc (1105 perc)

  Extra: A farm, ahol élünk jelenség dokumentumfilm 3. része

  Hang: eredeti magyar szinkron és eredeti angol nyelv. A dokumentumfilm feliratos.

  Az epizódok részletes leírását és a rövid videórészleteket az EPIZÓDOK fülre kattintva érheti el.

  Főszereplők:
  Charles Ingalls - Michael Landon
  Caroline Ingalls - Karen Grassle
  Laura Ingalls - Melissa Gilbert
  Mary Ingalls - Melissa Sue Anderson
  Carrie Ingalls - Lindsay és Sidney Greenbush
  Nellie Oleson - Alison Arngrim
  Nels Oleson - Richard Bull
  Harriet Oleson - Katherine MacGregor

  A sorozat rendezői: Michael Landon, William F. Claxton, Victor French

  2014-ben, a sorozat 40. évfordulójára az NBC digitálisan felújította és újrakeverte a pilotot és a 9 évadot. Magyarországon most először kapható.

 • Átlagos értékelés
  517
  17
  Balogh Edit
  Nagyon örülök a sorozatnak! Kiváló a film és kiváló a vásárlókkal való törődés: pontos, jól kommunikáló
  csapat! Minden a legnagyobb rendben ment, köszönöm!

  Előnyök: -
  Hátrányok: -
  16
  Kókai Dávid
  Egyetértek az első hozzászólóval!
  Az egész sorozat szerintem tananyag kellene hogy legyen, mondjuk médiaismeret órán el is tudnám képzelni :)
  Régi vágyam hogy összegyűjtsem és végignézhessem bármikor ezt a sorozatot, számomra mindig van új mondanivalója.
  Várom már a többi évadot is, egész biztos hogy meg fogom vásárolni mindet.

  Előnyök: -
  Hátrányok: -
  15
  Kerékgyártó Lívia
  Ez a film valódi "tananyag"!
  Felemelő,hogy ebben az egyre érzéketlenebbé váló egoista világban olyan emberi értékekkel találkozhatunk, mint az Ingalls család.
  Mikor a mai világban mindent áthat a pénz és az érvényesülés imádata, ez a film betekintést enged egy csodálatos, a hétköznapokért nap mint nap megküzdő, tiszta érzelmű család életébe, akiktől jóformán minden pillanatban tanulni lehet valami hatalmas emberi értéket. Nem túlzásként mondom, de ezt a gyönyörű filmet az egész világon látniuk kéne az embereknek! Köszönöm, hogy DVD formájában elérhetővé tették számomra ezt az élményt!!!

  Előnyök: -
  Hátrányok: -
  14
  Kovács Gréti
  Köszönöm szépen, a DVD-k nagyon jó minőségűek, a sorozat csodálatos, nincs hozzá fogható!
  Előnyök: -
  Hátrányok: -
  13
  Kolcsár-Fodor Margit
  Tisztelt Pioneer Publishing Kiadó!
  Szolgáltatás nagyon kiváló, minőségük szintén.
  Termékük a DVD szuper. A könyvek is nagyon jó minőségűek. Segítőkész csapat.
  Nagyon jó egészséget kívánok az egész csapatnak. Sok szeretettel ajánlom mindenkinek. Tisztelettel Kolcsár-Fodor Margit

  Előnyök: -
  Hátrányok: -
 • Cikkszám
  dvd3
  Státusz
  ÚJ    
 • 47. A szív szava 
  Alden tiszteletes megbetegszik, miközben egy nehéz helyzetben lévő város számára adományokat gyűjt. Caleb Hodgekiss, egy volt fegyenc és felesége ápolja őt. Caleb megígéri, hogy ő majd folytatja a gyűjtést Alden helyett, és Walnut Grove-ba utazik. Az emberek iránti érzékenységével és gondoskodó személyiségével aztán elnyeri a város bizalmát, azonban sötét múltja miatt nehéz az embernek eldönteni, vajon mit fog tenni ezek után...

  Érdekesség: A híres amerikai country-énekes, Johnny Cash alakítja Caleb Hodgekisst, és felesége, June Carter játsza Mattie Hodgekisst. Caleb és Mattie - ugyanezek a keresztnevek tűnnek fel később a 8. évad Fekete tudor című epizódjában, ahol az afrikai doktor neve Caleb Ledoux, felesége Mattie.

  48. Paci 
  Annak köszönhetően, hogy Nellie durván bánik Pacival, csúnyán leesik a lóról. Miközben a lány agyrázkódással és valószínűsíthető bénulással ágyban fekszik, kétségbeesett anyja Laurát okolja, Nelst pedig arra utasítja, hogy lője le a lovat. Laure ezért titokban hazaviszi Pacit, hogy kitaláljon valamit, ám gondjai csak tovább mélyülnek, ahogy kezdi azt hinni, valóban ő a felelős Nellie állapotáért...

  Érdekesség: Ebben a részben Laura legurítja Nellie-t a dombról, aki 
  tetőtől talpig csuromvizes lesz. A végső jelenetben viszont, amely még aznap délután van, ő száraz, a loknija szépen rendbe téve, és ugyanazt a kék hálóinget viseli, amiben elázott.

  49. A verseny 6
  Laura szeretett lova, Paci, hivatalosan is visszakerül a kislányhoz, aki felkészül a hamarosan megrendezendő helyi versenyre. A féltékeny Nellie addig hisztizik, míg Harriet végül vesz neki egy telivért, anélkül hogy erről Mr. Oleson tudott volna. Bár mindenki Nellie-t és lovát tartja nyerőnek, Laura kitartóan edz tovább. A tét egyre nő, hiszen Harriet egy nagyértékű ajándékot ajánl fel a győztes részére...

  Érdekesség: Keveset tudunk doktor Baker családjáról, ám ebben az epizódban a doktor elárulja Laurának: Sleepy Eye-ba utazik, hogy meglátogassa édesanyját születésnapja alkalmából.
  Ebben a részben Kent McCray, a producer, egy rövid, ún. cameo szerepben tűnik fel: a verseny közben ő az, aki egy szekéren állva biztatja Laurát.

  50. Az elveszett kislány 
  Az iskolában feladatot kapnak a gyerekek, hogy gyűjtsenek rovarokat. Carrie is Maryvel és Laurával tart a kirándulásra, de ők nem tudnak rá figyelni. Meg is bánják figyelmetlenségüket, amikor az egyedül elkószáló Carrie beleesik egy elhagyatott földalatti bányaaknába...

  Érdekesség: Michael Landon, aki közismert volt élces humorérzékéről, ezt az epizódot így aposztrofálta: "Miss Beadle újra gyerekeket gyilkol!"
  Amikor kislánya beleesik egy bányaaknába, Caroline Ingalls ösztönösen valaki mást okol a történtekért, jelen esetben Miss Beadle-t. A helyzet drámaiságától függetlenül ebben a részben Caroline szélsőséges módon kibillen saját karakteréből, és hasonlóan extrém módon viselkedni nem is láthatjuk őt semmikor máskor a sorozatban.

  51. A Walnut Grove-i démon 
  Halloween estéjén Laura és Mary engedélyt kap szüleitől, hogy besétáljanak a városba, és huncutkodjanak a vegyeskereskedésnél. Laura képzelete elszabadul, miután - bekukucskálva Olesonék egyik ablakán - tanúja lesz annak, ahogy Nels egy kimondhatatlanul gonosz bűntettet hajt végre Harrietten. Aminek Laura szemtanúja volt, azt senki nem akarja elhinni neki...

  Érdekesség: Ebben az epizódban - illetve még egy másikban is - reszkető faágak árnyéka vetül a lányok emeleti ablakára. Azonban a sorozatban egyáltalán nem volt egyetlen fa sem az ablak közelében.
  A jelenetben, amikor Laura és Carl találkoznak a temetőben, Laura kb. 2 méter távolságból óvatosan kérdezi: - Carl? Ám mint azt látni, Carl a szabadban áll a telihold fényében, amit ők egy perccel később szóvá is tesznek.

   

  52-53. Tavaszi utazás 
  Az édesanyja miatt gyászban lévő Charles hazautazik, hogy elhozza magával édesapját Walunt Grove-ba. Lansford Ingallst szintén mély gyászba taszítja felesége halála, így inkább követ el öngyilkosságot, minthogy mással kelljen élnie. Mindeközben, mivel közeledik a Hálaadás ünnepe, Mary és Laura bizonytalan benne, hogyan mondják el az igazságot a pulykával kapcsolatban, amit nemrég vettek...

  Érdekesség: Ebben az epizódban a fiatal Charles azt mondja, van két nővére, viszont a 4. évad Amikor még fiatalok voltunk című epizódjában csupán egy nővére van, Polly.
  Charles fivérének, Peternek ebben a részben egy lánya és egy fia van, Amelia és James. A valós életben Peter - és felesége Eliza Ann - Ingallsnek viszont hat gyermeke született, név szerint Alice, Ella, Peter, Lansford, Edith és Edmond.

   

  54. Fred 6
  Miután Laura munkát vállalt az egyik szomszédnál, úgy dönt, fizetség helyett a problémás bakkecskét fogadja el. A szomszéd persze örömmámorban úszik, hogy Fredtől megszabadult, ámde most az Ingalls család kénytelen szembenézni a vele járó gondokkal. Fred ugyanis nem bizonyul a legideálisabb háziállatnak...

  Érdekesség: Szülőként minden bizonnyal átérezzük, min megy keresztül Charles és Caroline ebben az epizódban. Laura kisállatok iránti szeretete bizony most nem kevés embernek okoz bosszúságot.

   

  55. Rossz fiúk 
  Walnut Grove lakói bizony még nem sejtik, mi vár rájuk, miután a Galender fivérek náluk telepednek le. A két idősebb báty magas tartozást halmoz fel a kereskedésben és a malomban, a legfiatalabb fiú pedig az iskolában okoz bajokat. A város lakói megpróbálják Alden tiszteletes tanácsát megfogadni, miszerint adjanak a fiúknak még egy lehetőséget, azonban amikor bűntetteik túltesznek egy bizonyos határon, a közösség hite is próbára tétetik...

  Érdekesség: Az epizód elején, mielőtt még Bubba behúz egyet Marynek, akinek ettől monoklija lesz, Bubba egy Cindy nevű lánynak hajítja a labdát, aki ettől a földre zuhan. Egy ideig ott is marad fekve. Amikor ez történik, ahelyett hogy kitörne a pánik és a káosz, amely egyébként a gyerekeknél normális reakció, a lányok csöndben köré gyűlnek és leguggolnak Cindy mellé, hogy megnézzék, nem esett-e baja. Úgy tűnik, nincsenek tisztában vele, hogy a kislány komolyan megsérült...

  56. A vadászat 
  Annak ellenére, hogy Laura túl fiatal hozzá, meggyőzi apját, hogy elkísérhesse őt egy vadászatra. Laura el van ragadtatva a ritka alkalomtól, hogy egyedül lehet Charlesszal. Minden csodásan alakul egészen addig, amíg a lány véletlenül fel nem dönti apja csőre töltött puskáját. Charles komolyan megsebesül, Laurának pedig egyedül kell kitalálni az erdőből, hogy segítséget hívjon...

  Érdekesség: Ha visszaemlékszünk a Pilot epizódra, volt benne egy jelenet, ahol papa így szól Laurához: "Egy nap majd beszélni fogok mamával, hogy engedjen el velem vadászni." Nos, 4 évvel később eljött ez a nap.
  Nézzük meg alaposabban a jelenetet, amikor Sam és Laura útra kelnek, hogy Mr. Edwardstól kérjenek segítséget. Találkozásukkor Laura copja kibomlott és rendetlen, de amikor visszaérnek a házhoz, ahol Charles fekszik, már szépen be van fonva és tiszta.

   

  57. Hóvihar 
  Karácsony előtti napon Miss Beadle azzal lepi meg a gyerekeket, hogy hamarabb engedi őket haza iskolából. Ennek aztán végzetes következményei lesznek, amikor a gyerekek egy ádáz hóvihar foglyaivá válnak, és egyikük sem talál haza. Doktor Baker a fagysérülést szenvedetteknek az iskolából szükségkórházat csinál, miközben a férfiak bátran néznek szembe a hóviharral, hogy rátaláljanak szeretteikre...

  Érdekesség: Ez az egyetlen karácsonyi epizód a sorozatban, amely komor véget ér. A Pilot rész, a Karácsony a kis farmon az 1. évadban, a Felejthetetlen karácsony a 8. évadban, az Áldás minden gyermekre a 9. évadban mind happy enddel végződnek.

  58. Szelek szárnyán 6

  Grace és Isaiah Edwards adoptált fia, John négyéves ösztöndíjat kap a chicagói egyetemre. Isaiah azonban inkább olyan fiúnak örülne, akivel a farmos vidéki életen tudna osztozni. John és Mary minél előbb össze akar házasodni, ám ez lehetetlen, ha John úgy dönt, követi régi álmát. Két világ között őrlődve John kénytelen meghozni élete legfontosabb döntését...

  Érdekesség: Maryt 13 évesen eljegyzi John Jr., és apja engedélyével 15 évesen hozzámehet a fiúhoz. Charles azonban meglehetősen szigorúbb Laura esetében, hiszen amikor a lány kezét Almanzo megkéri 16 évesen (a 6. évadban), Charles eleinte ezt elutasítja, miszerint várnia kell 18 éves koráig.
  John Jr. ágytakarója ugyanaz, mint amelyikben Alden tiszteletes is fekszik Hodgekiss házában egy korábbi epizódban,
  A szív szavában.

  59. A karantén 
  Doktor Baker egy közeli városban kitört járvány kezelésében segít. Walnut Grove lakói remélik, hogy őket elkerüli a pandémia. Grace és Isaiah kislánya, Alicia viszont komolyan megbetegszik, így 
  Isaiah úgy dönt, elvonul vele egy városi elhagyatott házba, hogy ápolja lányát. Úgy tűnik, Laura is elkapta a betegséget, ezért a kétségbeesett Charles megkeresi Doktor Bakert...

  Érdekesség: Amikor Charles megpróbál eljutni Baker doktorhoz a szükségkórházba, kénytelen leugrani egy emeleti erkélyről, miközben üldözik őt. A jelenetet a földszintről vették fel, így amikor Landon leugrik, egy pillanatra a kép alján látni lehet a sárga felfújható kaszkadőrmatrac széleit. Az eredeti angol hangban, ha jól odafülelünk, még hallani is lehet, ahogy a levegő kiszökik a matracból.
  A farm, ahol élünk első évadának bemutatója 1974-ben nagyot robbant. A második évad nézettsége azonban ezután megtorpant, és a show veszélybe került, hogy befejezik. Így az NBC csatorna, ahol a sorozat első alkalommal debütált, úgy döntött, a szerdánkénti vetítést átteszi hétfőre azért, hogy szélesebb közönséget érjen el vele. Ennek megfelelően is alakult a nézettség: a 3. évad nézettsége újra nőtt. Az NBC-nek szándékában állt törölni a sorozat folytatását a 4. évad után. Azonban a nézettségi adatok magasak maradtak ahhoz, hogy elkészítsék az 5. évadot is. 1983-as befejezéséig bent is maradt top 30-as nézettségben.

  60. Kisasszonyok 6
  Különleges iskolai feladatként Miss Beadle engedélyt ad a gyerekeknek, hogy csoportokat alkossanak, akik a szülők előtt kisebb színházi darabokat adhatnak majd elő. Mary és Laura Nellie-vel és Ginny Clarkkal állnak össze. Ginny megözvegyült édesanyja figyelmen kívül hagyja kislánya érzelmi szükségleteit. Eközben Willie bajba kerül a többi fiúval együtt előadandó Tom Sawyer darabbal...

  Érdekesség: Az eredeti angol nyelvű hangban Laura, Mary, Mrs. Oleson és Mr. Mayfield egyaránt Ginnynek hívják a kislányt, ám az anyja egyértelműen Jennynek.
  Ez az első és egyetlen epizód, amelyben Harriet Oleson különösen szigorú Nellie-hez, mégpedig az epizód vége felé, amikor Nellie nem hajlandó fellépni a csúnya göndörített parókában. Harriet még meg is fenyegeti, hogy az apja fogja ellátni a baját, ha nem jön ki a szobából.

   

  61. Indián kölyök 
  Egy nemrégiben meggyilkolt sziú indián fia Walnut Grove-ba költözik fehér édesanyjával, Ameliával. Amelia apja beleegyezik, hogy anya és fia nála lakjon, viszont szégyelli, hogy lánya egy indiánhoz ment feleségül, és ezért az unokáját kizárja saját társaságából. Pettyes Sassal keményen bánnak érzéketlen osztálytársai, de az Ingalls lányok igaz barátjukká fogadják őt...

  Érdekesség: Ebben a részben Miss Beadle szélsőségesen kibillen egyensúlyából, miután az egyik tanuló, Seth, megverte Pettyes Sast. A tanítónő kézzel az asztalára csap és az arcába kiabál. Ez egy kivételesen erős érzelmi megnyilvánulás a részéről, mivel ő mindig is egy nyugodt természetű egyéniség volt, még ha nagyobb bajok is történtek az osztálytermében.
  Észrevette, hogy a medvekarom, amit Laura Pettyes Sasnak ajándékoz, ugyanaz, mint amit a Pilot epizódban az osage indián főnöktől kapott? Ez egy szép példája bizonyos dolgok folytonosságának a történetben. 

  62-63. Együtt a félelemmel 
  A család egyik lova hasba rúgja Maryt, aki ezután eltitkolja, hogy nincs jól. Miután Doktor Bakernek nem sikerül őt meggyógyítania, a lányt Rochesterbe küldik kórházba, ahol meg fogják műteni. Mintha ez még önmagában nem lenne elég csapás, Charles és Caroline szembesülnek azzal, hogy az egekbe szökő kórházi számlákat nem fogják tudni kifizetni...

  Érdekesség: A könyvsorozatban (és a való életben) Jack egy tarka buldog volt. Ám Michael Landon egy másfajta kutyába szeretett bele, ő lett Jack a filmsorozatban, egy bársonyos szőrű, bozontos kutyus. Jack szerepére valójában két kutya is vállalkozott, név szerint Barney és Jack! Sharon Lewis Evans volt 1976-1978 között a sorozat kutyaidomítója.
  Egyik interjújában Melissa Sue Anderson (Mary) visszaemlékszik, hogy amikor felnőtt korában a sorozatot vetítették a tévében, épp a csatornákat kapcsolgatták lányával Piperrel. Ez az epizód ment épp, és Melissa egyszerűen nem bírt visszaemlékezni rá, miért is került Mary kórházba. "Egyszer csak jégbe csomagolva láttam magam, és csak nem jutott eszembe, miért történt ez velem..." - emlékszik vissza nevetve a színésznő.
  A bányában - ahol ebben a részben Charles és Edwards dolgozik - a kínai csapat vezetőjét, Winget, James Shigeta színész alakítja. Ugyanő játszott aztán később a Bruce Willis-féle
  Drágán add az életed! (Die Hard) című filmben is.

  64. Solomon iskolája 
  Solomon Henry, egy 11 éves kisfiú megszökik otthonról, hogy megvalósítsa álmát: valahol ki tudja járni az iskolát. Mankatoban keresztezi útját Charles Ingallsszel, és felkéredzkedik a szekerére. Végül aztán az Ingalls család otthonának vendége lesz. Solomon optimista hozzáállása az élethez az egész családot inspirálja...

  Érdekesség: Durván háromnapos a szekérút Walnut Grove és Mankato között. Hogyhogy Charles és Doktor Baker nem vette észre ez idő alatt, hogy Solomon, a fekete kisfiú velük utazik hátul...?
  Michael Landonnak különös tehetsége volt abban, hogy a gyerekszínészeket sírásra inspirálja. Melissa Gilbert elmondta, hogyan hatott rá Landon, amikor könnyes szemmel a szemébe nézve ezt mondta neki: "Tudod, mennyire szeretlek?". Ettől Melissa azonnal könnyekre fakadt.

  65. A zenélő doboz 
  Laura közelebbi barátságot köt egyik osztálytársával, Annával. Anna dadog, ezért beszédkészségének korlátozottsága miatt nehezen talál barátokra. Laura a kislány mellé áll, amikor Nellie kizárja Annát új elitklubjából, ám a bajok csak fokozódnak, amikor Nellie meglátja, hogy a zenélő doboza Lauránál van, melyet ellopott tőle. Nellie belemegy Laura kérésébe, hogy nem mondja el senkinek, de ezzel hátsó szándékai vannak, amivel veszélybe sodorhatja Annával való barátságát...

  Érdekesség: Rendszerint Laura a "jó" és Nellie a "rossz" kislány. Ebben az epizódban viszont kissé másképp alakul, hiszen Laura szándékosan ellop egy játékot Nellie szobájából. Emberek vagyunk, mind hibázunk. Laura ezelőtt sosem lopott, és ezután többé nem is tette.
  Alison Arngrim (Nellie) azt mondta, a jelenet amelyikben Nellie az egyik legaljasabb trükkjét véghezvitte, melyben a dadogó Annát pár nevető osztálytársnő előtt megszégyeníti egy nyelvtörő elmondatásával, kirázza tőle a hideg.

  66. A választás 6
  Új osztályelnököt választanak az iskolában, Laura és Mary azonnal jelöli magát a pozícióra. Hogy ezt kiegyenlítsék, a fiúk egy félénk, lassú felfogású fiút, Elmer Dobkinst jelölik. A baj az, hogy Elmert túlságosan is óvó apja tudatában van a fiú távolabbi szándékainak, de milyen messzire mehet el egy szülő annak érdekében, hogy megvédelmezze bántalmazott gyermekét...

  Érdekesség: Michael Landon fia, Michael Landon Jr. játsza ebben a részben Jim szerepét. Ő az a szőke hajú fiú, aki Maryt jelöli osztályelnöknek. Melissa Sue Anderson szerint a fiú az idő tájt szerelmes volt belé.
  Észrevette, hogy bár csupán összesen 20-an vannak az osztályban, mégis 25 szavazat érkezik az elnök választására?

   

  67. Aranyország 
  Két hónapja folyamatosan zúdul az eső Walnut Grove-ra, és még csak jelét sem mutatja, hogy elállna. Charles komolyan aggódik amiatt, hogy a termése tönkremegy, családja pedig éhezni fog. Felkerekednek hát, hogy egy 400 mérföldes út megtétele után átmeneti új életet kezdjenek Aranyországban. Caroline egy sátorban iskolát nyit és ott tanít, pont a város közepén, ám ez a hely nem a legideálisabb választás arra, hogy ott bárki is tanuljon...

  Érdekesség: Ezen epizódban az Ingalls család fedett szekerén Aranyországba utazik. Van itt egy rövid jelenet, amelyben egyik este a család a szekérben étkezik, miközben köröttük zuhog az eső. Nos, ezt a jelenetet 4 évvel korábban vették fel, amikor a Pilot részt forgatták. Ahogy a kamera közelít, egy sokkal fiatalabb Maryt és Laurát látni, éppígy Caroline és Charles is fiatalabbak, és olyan ruha van rajtuk, amiket a korai évek óta egyáltalán nem viseltek.
  Ez az utolsó epizód, melyben Grace (Bonnie Bartlett), Alicia (Kyle Richards) és Carl (Brian Part) állandó szereplőkként játszanak a show-ban. Bonnie feltűnik még egy részben a 6. évadban, Kyle pedig egy másik szerepben az 5. évadban, valamint a 8. évad egyetlen epizódjában. Briantől ebben az évadban végleg búcsúzunk.

 • Cím: A farm, ahol élünk

  Eredeti cím: Little House on the Prairie

  Műfaj: filmsorozat

  Kiadó: Pioneer Publishing Kft.

  Játékidő: 18 óra 25 perc (1105 perc)

  Korhatár besorolás: 12, nyilvántartási szám: NFT/25815/2021., NFT/25816/2021.

  Képarány: 4:3

  Rendszer: NTSC

  Adattároló: DVD9

  Adattárolók száma: 5

  Nyelvek (audio): magyar, angol

   

  Kedvezményes árú szállítás Romániába, Szlovákiába, Ausztriába is!

  © Pioneer Publishing Kft. Ez a DVD szerzői jogvédelem alatt áll, és csak otthoni lejátszása engedélyezett. A produkció kép­ és hanganyagának részeiről és egészéről másolatot készíteni, a DVD­-t továbbadni, nyilvános helyen vetíteni tilos. Minden jog fenntartva!

 • Egy kis ízelítő a felújított filmsorozat DVD-n megjelent 3. évadjának extrájából, A farm, ahol élünk jelenség című dokumentumfilmből:
  (Nagy képernyős nézethez az elindítás után kattintson kétszer a videóra)