Olvasóink küldték

„Ha olvasod a történeteimet, amik hajdan voltak, remélem, emlékezni fogsz rá, hogy a dolgok, amelyek igazán érdemlegesek és boldoggá tesznek, ugyanazok, amik akkor is voltak. Bátorság, jóság, lojalitás, igazság, segítőkészség: ezek változatlanok és mindig szükség lesz rájuk.”
Laura Ingalls Wilder

  Battáné Héhn Ildikó
Kedves Timi!
Kézhez kaptam a 7. kötetet is, nagyon-nagyon szépen köszönöm! <3 Számomra mind a filmsorozat, mind pedig a könyvek hatalmas boldogsággal töltenek el és fel. Szívesen éltem volna abban a természetközeli világban, erdők, patakok, mezők és virágok közelségében, nem is beszélve az emberi szeretetről, megértésről. Abban a világban amiben minden nehézség ellenére is megtalálták a közös megoldást és a sok-sok nehézségben a szépséget. Csodálatos egy család volt az övék, csodálatos kis farmmal, házikóval.
Bár mi is próbálunk úgy élni, olyan megértésben, szeretetben amennyire csak lehet, azért ez a világ kicsit már más, vagyis nagyon más, de azért családon belül még ott lehet a szeretet, a béke és a megértés a családi otthon melege. <3 Remélem még sokáig élvezhetjük mind a film, mind a könyv varázslatos világát a maga szépségével együtt! Köszönöm mind jómagam, mind azok nevében akik imádják, szeretik A Farm ahol élünk sorozatot! További sok sikert kívánok! 🙂 <3

  Éva
Kedves Tímea!
Ismét nagy örömmel vettem át a sorozat legújabb kiadását. Ez már a 7. kötet!!! Köszönet a gyors szállításért!
Már el is kezdtem olvasni. Folytatódik a kedves, meghitt hangulatú regény. Mikor a köteteket a kezembe veszem, csodálatos kiadványokban és csodás, szép történetekben merülhetek el!
Köszönet érte! Üdvözlettel, Éva

  Zsófi H
Nagy öröm, hogy a regény teljes egészét eljuttatjátok otthonainkba. Kötetről kötetre magával ragadóbb a történet, a hatodikat egyszerűen képtelen voltam letenni annyira izgatott a vége.. Sokaknak nagy szüksége lenne az elolvasására, mert nagyon mély mondanivalókat tartalmaz.
Alig várom a folytatást!

  Edit
Ma megkaptam a 6. kötetet. köszönöm szépen a humánus ügyintézésüket!
Nagy öröm számomra mert nem mostanában tudtam volna a CIB bankhoz átutazni
és nagy fáradság is lenne. Köszönöm a jóindulatu segitségüket. Tisztelettel: Bányai Ferencné, Gyula

  Pálfi Andrea
Kedves Tímea!
Megkaptam a várva várt könyvsorozatot! Hálásan köszönöm, csodálatosan szépek!
Külön köszönet a zenei anyagért! Várom a folytatást!
További munkátokhoz sok sikert kívánok, üdvözlettel:
Andrea

  Patka Éva
Megérkeztek a könyvet, nagyon köszönöm 🙂 Szép borításban igazi kincsek 🙂

  V.Szilvia
Kedves Kiadó!
Hihetetlen és elmondhatatlan boldogság számomra, hogy újra megjelentek a könyvek. Nagyjából 10 vagy talán már 12 éve próbálom megszerezni a sorozat többi köteteit. Az első három részt még régen megvettem, viszont mire a többit is szerettem volna elolvasni, már sehol nem lehetett kapni, nem nyomták már a nyomdák. Próbáltam antikváriumot, e-bookot angolul, de mégis csak ez az igazi. A negyedik kötetet pár nap alatt elolvastam, most tartok az ötödik felénél.
Esetleg várható, hogy a 7-8-9. kötet és a Pioneer Girl is meg fog jelenni?
Köszönettel;

  Toldi Norbert
Karácsony előtt rendeltem meg, és hihetetlen gyorsasággal kaptam meg a 6 kötet, melyek egyszerű, mégis igényes kivitellel készültek, az első kötetnek lassan a végére érek. Fenomenális olvasmány, az ember belecsöppen az akkori emberek életébe! Köszönet mindenkinek, aki a könyvek megjelenésén fáradozott. Izgatottan várom a hátralévő köteteket!

  Tóth-Csordás Ágnes
Megkaptam a várva várt könyvet! Köszönöm szépen!

  Fazekas Tímea
Megérkezett a 6. könyv, gyönyörű kiadású könyvek! Köszönöm szépen!

  Kiss Zsóka
A legeslegjobb könyvek! <3 Ma megérkezett a 6. könyv, alig várom, hogy elkezdhessem olvasni! 🙂

  Scsur Ágnes
Kedves Timi!
Befejeztem mind az 5 kötet olvasását. Mindegyik nagyon tetszett. Ezúton is szeretném megköszönni, hogy kiadjátok mind a 9 kötetet és ha jól tudom, utána még más könyveket is. Kívánok további jó munkát és kellemes adventi készülődést!
Üdv: Ági
scsur

  Szegedi Gabriella
Ma végre meg érkezett a 6. Kötet. Köszönöm. Alig várom h belevessem magam.

  Fekete-Dávid Éva
Ma érkezett a postával a 6. Kötet. Micsoda boldogság. Autóba ülve addig el sem indultam munkába, míg egy oldalt el nem olvastam belőle, hogy túléljem estig.

  Molnár Kriszti
Nekem is megérkezett ma a csomagom! <3
Hálás köszönet imááádom!

  Kovács Marika
Kedves Farm Barátok , a mai napon meg kaptam a könyvet , és a mágnes házikót . nagyon örülök neki . Köszönöm szépen , és mindenkinek boldog , KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK !!!!!!

  Ternyák Alexandra
Jó napot! Ma megkaptam a 6. könyvet. Nagyon szépen köszönöm

  Czeiner Nikolett
Megérkezett! Nagyon szép!

  Éva
Köszönöm a 6. kötetet, már nagyon vártam!! Újabb szép könyvvel gyarapodott a sorozat. A csodás történetek folytatódnak!! A hanganyag ismét nagyon megörvendeztetett. Gratulálok a szerkesztőknek, kiadónak!!

  Nemes Sándor
Sziasztok!
Megkaptam én is az első kötetet.el is kezdtem olvasni. nagyon szép könyv,tetszik a borító. igazán érdekes. az akkori emberek egyszerű mégis eseményekben gazdag élete. irigylem őket hogy én nem abba az időbe élhettem.gratulálok minden könyv tulajdonosnak. ez egy igazi ereklye ez a könyvsorozat. büszke vagyok hogy nekem is megvan az első kötet, és a többi beszerzése is folyamatban van. kellemes olvasást kívánok minden farm barátnak.

  Plánka Ágnes
Sziasztok!Megkaptam és meg is hallgattam a zenei anyagot.Nagyon hangulatos,elrepített vissza az időben.Köszönöm szépen! Ági

  Tóth-Pap Judit
Szép napot kívánok!
Szeretnék dicsekedni!
Meg kaptam az 5- ik kötetett is névnapomra a fiamtol, nagyon örülök és meg mutatom a teljes készletem is. Örülök és köszönöm , hogy lehetővé tettétek az elérhetőséget. Üdv Judit

farmspektrum

Domján Gyöngyi
Szeretném elküldeni a sorozat 5 .kötetéröl a fényképemet! Nagyon köszönöm ,szép a kötése .Várom a többi kötet megjelenéset! Tisztelettel Domján Gyöngyi!

konyvek15

Ferencné László Magdolna
Tegnap a Férjemtől megkaptam az 5.részt. Ma elkezdem olvasni köszönöm szépen. Már most várom a 6-at ,mert ezt hamar elolvasom.

  Scsur Ágnes
Ma hoztam el a postáról a 3. és 4. kötetet. Nagyon tetszenek, és nagyon örülök nekik. Mégegyszer köszönöm, hogy olvashatom a könyveket magyarul. Üdv: Ági

  Farkas Renáta
Meg van az elso 5 kotet!Le sem tudom tenni!Imadom!!!

  Kovács Marika
Én már ki olvastam az öt kötetet , és nagyon várom a hatodikat . Ajánlom a könyvet mindenkinek mert így értjük meg igazán az akkori élet lényegét ,én nagyon szeretem volna családtag lenni !!!!!!

  Bodáné Marika
Megérkezett !!!! S már kíváncsian várom a következő kötetet.

farm345

Szabó Andi
Nagyon szépen köszönöm a könyvet.Úgy megörültem neki.Már olvasom is.

Veres Attiláné
Sziasztok! Ma megkaptam a könyveket köszönöm nagyon örülök neki
További jó munkát, szép napot kívánok!

farm15

  Edit
Kedves Tímea !
Köszönettel megkaptam az 5 kötetet akciósan és a zenei anyagot. Szuper gyorsasággal. Nagyon szép kivitelű könyvek. Nagy öröm számomra. Nézem a sorozatot, van amit többször láttam.
Csak reménykedem, hogy egyszer majd az unokám is el fogja olvasni. Ez a könyv példaértékű. Igaz, nem modern világ, de minden emberi értékre tanító. Most kezdem olvasni. Köszönöm!!
Majd a többi kötet megjelenéséről is kapom a hírlevelet? További jó munkát kívánok szeretettel: Bányai Ferencné

  Tamás Andrásné
Szeretném ezúton is megköszönni Timea sok segítségét . A könyveket rekordgyorsasággal megkaptam. Nagyon várom a következő 6. könyv/eknek a megjelenését. A zenei hanganyag fantasztikus. További szép napot mindenkinek!

  Anita
Köszönöm a gyors szállítást és a remek akciót, aminek a keretében megkaphattam egyszerre mind az öt kötetet, és a zenéket is, alig várom, hogy letelepedhessek velük a fotelba, és nekiállhassak olvasni őket ?
Szép napot!

  Éva
Ismételten köszönöm az utalás utáni gyors szállítást, és természetesen megint csodálattal lapozgattam és már el is olvastam az 5. kötetet!
Természetesen az ajándék zeneanyagot is nagyon köszönöm, nagy élmény volt ezt is meghallgatni. CSODÁSAK!!!!
Türelmetlenül várom a következő kötetet is!! Nagyszerű dolog, hogy megjelentek ezek a könyvek!!! Köszönet érte!!

  Valéria
Nagyon szép kiadvány az 5.kötet is gratulálok és köszönet érte! Mindjárt kezdem is olvasni!

  Judit
Nagyon szépen köszönöm !!! Csodálatos élményt nyújt!!!!!
13150020_1166918123339151_608530606_n

  Erika
Most kedden meg kaptam a megrendelt 4 kötetet és hozzájuk tartozó zenéket is.
Köszönöm szépen.
Hétfőtől olvasni is fogom az első kötetet.

  Helga
Végre valami csodàs történet, ebben a rohanó vilàgban.

   Lívia
Azt hiszem, ez a regény minden emberi értéket felölel, ami útravaló lehet valamennyiünk számára. Örülök, hogy megismertem Laura Ingalls Wildert, mint írót, hogy a filmeken keresztül bepillantást nyerhettem az életükbe, és hogy a most megjelenő könyvsorozattal, ami a szekrényembe kerül, mindvégig velem maradhatnak! 🙂

   Tímea
Sziasztok, megkaptam az elő szülinapi ajándékomat édesanyámtól és tesómtól. Imádom a könyv sorozatot is és a filmet is. Alig várom hogy elkezdjem olvasni a 4. kötetet. Jelenleg a 3. kötet felénél járok. 🙂
12910885_465241527001734_1891929982_n

   Szilvia
Én így ünneplem a húsvétot. 🙂
A várva várt negyedik kötettel is kiegészült a kedvenc sorozatom. 🙂
Nagyon szépen köszönöm <3
12910094_1236484619713478_397664908_n

   Éva
Már a 4. kötetet olvasom!!! Nagyon köszönöm a gyors szállítást! Ismét egy igényes, csodás kivitelezésű könyvet tartok a kezemben:! Köszönöm a szép zenéket is, hallgatása közben olvasva még jobban át lehet élni az akkori hangulatot.
Vajon mikor jelenik meg az 5. kötet??? Talán telhetetlen vagyok, de már most várom!!
Még egyszer köszönet a szép munkáért!

  Lívia
A negyedik kötet is nagyon érdekes, -öröm olvasni! Felismerhető a történet, de mégis, leírva kicsit más, mint a film. Így duplán élvezetes, mert ötvözete az eredeti, Laura Ingalls Wilder által írt szövegnek, és a könyv filmbéli adaptációjának.
12894409_1757342401165042_1394199228_o
  Szilvia
Megérkezett a 3.rész is, aminek nagyon örülök!
Ezzel a képpel szeretném megköszönni, amit az oldalon nyújtasz nekünk, a rajongóknak és szuper könyvekért is elismerést érdemeltek, illetve a rekord gyorsaságért, amivel ideért:)
12722097_1200832676612006_473602802_n

  Ildikó
Megérkezett a névnapi ajándékom! 🙂 Kisfiam is lelkesen ismerkedik az új kötetekkel.
Köszönjük! Szép napot!
10387579_534079710097067_835047708657937662_n

  Zsuzsi
Ma megérkeztek a könyvek, és valami elképesztően gyönyörűek így, élőben. Nagyon örülök, hogy kiadjátok őket, és köszönöm az igényes kivitelezést. 🙂

  Andro
A könyvek fantasztikusak. Olvastam mind a hármat és amellett, hogy nagyon igényes kiadásúak, a tartalom is nagyon értékes.
Alig várom, hogy megjelenjen a többi regény is. Szívből ajánlom mindenkinek! 🙂

  Évi
Reggel megkaptam a csomagot,nagyon szépen köszönöm,nagy volt az örömködés. Tökéletes Valentinnapi ajándék <3
farm 1+2+3
  Erika
Imádom a köteteket! Nagyon nagyon jók 🙂 Mind a három kötetet elolvastam,csak ajánlani tudom! Rettentően várom a negyedik részt, remélem hamarosan kiadják!

  Mária
Szuper gyorsan megkaptam a könyveket, az utalást követő napon. A gyermekeimnek rendeltem, de nagyon kedvet kaptam az elolvasásához. Nagyon szép kivitelezésű, igényes könyvek, és tetszik a betűk mérete is, könnyen olvasható. Már várom a folytatást is!

  Éva
Ma vettem át a 3. kötetet, köszönöm a gyors szállítást. Igazi karácsonyi ajándék!! Már el is kezdtem olvasni, de már a többi kötetet is várom!!
Nagyon szép kiadványok, gratulálok és köszönet érte!

  Zoltán
Barátnőmnek rendeltem karácsonyra. 5 perce vettem át a futártól, még most sem térek magamhoz, hogy ilyen gyorsan (3 nap alatt a rendeléstől számítva) megérkezett hozzám. Nagyon nagy örömet okoztak kedvesemnek ezzel. Köszönök mindent.
Horváth Zoltán

  Marika
Nekem is elhozta a Jézuska!!!  🙂 Nagyon örülök neki.
bodánémarika

   Tamás
Őszintén bevallom, nem vagyok rajongó, sőt nem is olvastam még a könyveket, de az imádott feleségem rajongója a filmnek és a könyvnek is. Számomra nagy öröm, hogy mindig időben értesülök arról, ha megjelenik egy könyv és megrendelhetem neki. Számomra az a legfontosabb, hogy egy-egy megrendelt és átvett könyv után, azt az őszinte, boldog mosolyt láthatom az arcán. Nekem az megfizethetetlen.
Dr. Kolarovszki Tamás

   Mária
Nagyon szépen köszönöm a gyors ügyintézést, tegnap már átvettem a könyveket. Karácsonyi ajándékként a 35 éves lányomnak adom, még majd letöltöm hozzá a zenét, az lesz a meglepi. Üdvözlettel: Magyari Mária

   Viki
Sziasztok!:)
A mai napon megérkeztek a könyvek.:) Nagyon örülök neki, köszönöm, hogy ilyen gyorsan kiszállították.
Anyukám örülni fog ez lesz az egyik karácsonyi ajándéka, bár azért sutyiban én is elkezdem olvasni….:)
Még egyszer köszönöm!!!!:)
Szép Napot Mindenkinek!!!!!:))

   Évi
Csodálatos könyvek,letehetetlenek.Mindenkinek csak ajánlani tudom.A 7 éves kisfiamnak okvasok fel belőle.Tetszik neki is.
üdv Évi.

   Eva
Kedves Timea, es Farmosok!
Eloszor is szeretnem nagyon megkoszonni a gyors ugyintezest, es kezbesitest. Hetfoi rendelesem szerdan mar meg is erkezett. Sajnos kepet meg nem tudok feltenni, es meg olvasni sem tudom, mert a konyveknek meg at kell repulniuk az oceant, hogy eljussanak hozzam. Ezzel a ket konyv is visszater a tortenetek szinterere. Mar nagyon varom oket. Addig is mindenkinek jo olvasast, es farmozast.

   Csilla
A könyvek… csodaszépek, minden elismerésem és gratulációm a Tied és a csapaté, akik alkották. Már ránézésre is nagyon esztétikus és nagyon jó kézbe venni. Méreténél fogva könnyel elfér egy női táskában, így még utazáskor is könnyen lehet olvasni. Nagyon örülök, hogy a minőségre is nagy hangsúlyt fektettetek és keményborítós, cérnafűzött, sőt még egy szép könyvjelző is került bele. Kinyitva pedig még a régmúlt idők hangulatát is idézi, hogy halvány sárgásak a lapok és barnás betűkkel lett nyomva, régies betűkkel. Így mikor az ember olvassa ezeket a könyveket, könnyel el tud vinni ebbe a szép, újra vágyott világba, szinte ott érzi magát a szereplők között.
Szóval még egyszer csak gratulálni tudok, és további jó munkát kívánok!
Izgatottan várom a folytatásokat!
Üdvözlettel: Szegedi Csilla???☺

   Tünde
 A héten megkaptam a megrendelt első kötetet. Nagyon szeretem!

   Linda
Megkaptam köszönöm, csak egy nagy problémám van, mindjárt végigérek… 🙂 IMÁDOM!!! <3
csilla

   Szilvia
Köszönöm!!! Megérkeztek, méghozzá rekordsebességgel. <3

   Krisztina
Kedves Timi! Tegnap megérkeztek a könyvek. Gyönyörűek. A férjem elő karácsonyi ajándéka nekem, és mondta még ő is lehet elolvassa már annyira téma itthon 😀 Köszönöm szépen Nektek is.További Szép Napot!
Kauker Krisztina

   Tímea
Köszönöm a zenéket 🙂 Nagyon jók a könyvek is 🙂
Üdv
Kautz Tímea

   Marcsi
 A legjobb könyvek!!! Köszönöm az élményt! Mindenkinek olvasnia kellene!!!

   Eva
Kedves mindenki, aki szereti a Farmot 🙂
Nem kisebb szandekkal rendeltem meg a konyvet, azonkivul, hogy alig varom en is olvashassam, hanem hogy unokamnak magyar nyelven olvashassam a torteneteket a regmultbol, ami nem messze tolunk zajlott annakidejen. Igy ket legyet utnek egy csapasra. Unokaim magyar nyelvre tanitasa, es az olvasas szeretete. A tortenet szepsegerol, tanulsagairol nem is beszelve. Udv Kanadabol, a preri kozeperol, ahol ugyanugy fuj a mai napig a szel, mint Lora “idejeben”, es epp olyan pici feher fatemplomunk van, mint nekik volt.

   Piroska
Az egész család nevében köszönjük szépen a könyveket! Csodálatosak!

   Márti
Megérkezett!!! Köszönöm szépen!

   Tünde
 Sziasztok!
 A legjobb ami történhetett velem, hogy Rátok találtam!
Köszönöm szépen a könyveket, csodálatosak!
Szép estét kívánok!

   Mariann
Kedves Tímea!
Köszönöm szépen a könyveket, nagyon gyorsan megkaptam őket! Gyönyörűek, gratulálok! Azt hiszem ezeket a könyveket mindenkinek el kellene olvasnia, nem is egyszer! Igazán különleges és tartalmas! Köszönöm!!!

   József
Kedves Kiadó!
A könyvekhez szeretnék gratulálni! Mind a küllem, mind a tartalom kimagasló!
A könyv magával ragad, és amit fontosnak tartok, hogy tanít!
Rég kiveszett értékekre fekteti a hangsúlyt és ez nagyszerű!
Várom a többi kötetet!
Hálásan köszönöm! Üdvözlettel: József

   Kriszti
Ez az a könyv, amit mindenkinek el kell olvasnia!!!
Köszönöm az élményt!

   Tímea
Nagyon szépen köszönöm! Alig 2 perce vettem át a könyvet. <3

   Luca
Megérkezett!!! <3

   Éva
Hàrom nap alatt elolvastam a két kötetet….letehetetlen.

   szentesiibolya
Kedves Tímea!
Köszönöm a gyors szállítást! A 8 éves unokám már alig várta,hogy olvashassa,mert a filmet nem hagyja ki egyetlen nap sem. Már most imádom a könyvet, pedig én még csak belelapoztam.
Véleményem szerint nagyon sok családhoz el kellene jutni ennek a nagyszerű alkotásnak,mert tisztességre, becsületre, szorgalomra,családi összetartozásra tanít mindannyiunkat!
Köszönöm és várom a folytatást.

   Viktória
Sziasztok!végre megérkezett a várva várt könyv, annyira örülök nekik!Nagyon szépen köszönöm még egyszer és azt is hogy lehetőséget adtatok arra,hogy olvashassuk is!Szép napot! 🙂

   Heni
Köszönöm szépen, gyönyörűek és nagyon gyorsan megérkeztek!!!

   Réka
Szeretnék köszönetet mondani a gyors szállításért és a könyvekért, zenékért. Minden csodálatos! Köszönöm szépen a munkátokat, várom a többi kötetet.Sok sikert kívánok! Réka

   Kinga
Kedves Kiadó!
Köszönöm Nektek a csodaszép könyveket! Mindenkinek el kellene olvasnia őket! Alig várom a többi könyvet!

   Tímea
Kedves Tímea! 🙂
Nagyon szépen köszönöm a könyveket! Az elsőt elolvastam, nagyon tetszett!! Most kezdem a másodikat! Szeretném kifejezni hálámat a munkátokért igazán érték ez napjainkban! Amint megjelenik a harmadik könyv, azonnal rendelem is! Köszönöm szépen, és további minden jót kívánok!

   evi1978
Sziasztok.Meg kaptam a könyveket,nagyon szépek.Szàmomra egy kis nyugalom a rohanó,zajos vilàgban.köszönöm nektek!

   Kriszti
Kedves Kiadó!
A könyvek gyönyörűek, nagyon gyorsan megérkeztek! Köszönöm szépen! Sok sikert kívánok! üdv: Kriszti

   Edina
Kedves Timi!
Ma megérkezett a 2 kötet. Már nekiláttam az olvasásának, azt hiszem holnap már az elsőn túl is leszek. Imádom! Alig várom a többi részt is!
Otthonunk 2 pontján fotóztam, remélem tetszeni fog.
Szép estét!
Üdvözlettel,
Hertelendy Edina
Asztal91

   Nati
Sziasztok! Imádom a könyveket! Számomra letehetetlenek! KÖSZÖNÖM!!!
Nagyon várom a többi könyvet is!!!

   Ilona
Kedves Tímea! A könyvek egyszerűen lenyűgözőek, köszönöm élményt!
Várom a 3. kötetet! Sok sikert kívánok a munkájukhoz!

   Ivett
Köszönöm!!! A könyvek nagyon igényesek és a tartalmuk is fantasztikus! Imádom! Karácsonyra több fa alatt is lesznek a kötetek általam 🙂

   Edit
Kedves Tímea! Ma megkaptam a könyveket! Nagyon szépek <3 ma este,ha elaludt a kislányom máris elkezdem az első kötetet olvasni 🙂 További jó munkát kívánok az egész kiadónak! Üdv: Kissné Szűrös Edit
edit

   Andi
Köszönöm, köszönöm, köszönöm!
A könyvek fantasztikusak, ajánlom mindenkinek!!!!
Várom a további köteteket!

   Kitti
Sziasztok Kedves Farmosok! 🙂
Megkaptam a könyveimet és csodálatosak. 🙂
Köszönöm szépen!
Hamarosan újra veszem őket, mert többeknek ajándékként fogom adni. 🙂
Hálás vagyok! 🙂

   Andrea
Csak a többiekhez tudok csatlakozn! Kiválóak a könyvek, régi nagy álmomat váltottátok valóra! Hálásan köszönöm!!!

   Erika
Köszönöm szépen a könyveket! Külön kiemelném a gyors és precíz ügyintézést!
Gyönyörűek a könyvek, igényes munka! További sok sikert kívánok, várom a további köteteket!

   Szilvia
Én szerettem régen is nézni de mióta elolvastam az egyik kötetet azóta imádom. Alig tudtam letenni. Annyira érdekes, tanulságos őszinte. <3

   Wéberné Cina
Tegnap megkaptam a könyveket!Este elkezdtem olvasni,csodálatos egy könyv.Köszönöm szépen! Szép napot kívánok!

   Dóra
Már meg is érkezett a nyeremény könyvem,köszönöm!! 🙂

   Sarolta
Kedves Tímea!
Köszönöm szépen a könyvet, csodálatosak!
A szállítás meglehetősen gyors volt, köszönöm munkájukat.
Szép napot kívánok!

   Bettina
Sziasztok!
Megkaptam a könyveimet! Egyszerűen gyönyörűek! Köszönöm szépen, el is kezdem őket olvasni! A zenéket is köszönöm! <3 Tina

   Otília
Kedves Farm, ahol élünk!
Ma megis érkezett a nyereményem.
Köszönöm szépen!

   Nikolett
Nagyon szépen köszönöm,megkaptam a könyvet.
Nagyon örülök neki..sőt,a vártnál előbb jött.
Nagyon sok könyvet olvastam már,de biztos,hogy ez lesz a kedvencem.
Még egyszer köszönöm szépen!

   Eszter
Sziasztok!
Elolvastam a könyveket, meghallgattam a zenéket! Nagyon szépen köszönöm az élményt! Ezek a kötetek nagy becsben lesznek tartva! Köszönöm a munkátokat, várom a többi kötetet! Eszter

   Judit
Kedves Farm csapat!
A könyvek gyönyörűek! Már alig várom a további könyveket!
Köszönöm szépen! Judit

   Ágnes
Kedves Tímea! Nagyon örülök, hogy megjelentették a Farm, ahol élünk könyvsorozatot.Nagyon elegáns megjelenésű az eddig kapható két kötet. Nagyon várom, hogy a többit is megvásárolhassam!
Köszönettel: Kozák Ágnes

   Kati
Kedves Timi!
A konyvek gyorsabban megèrkeztek egy villàmcsapàsnàl. ? 🙂 Köszönöm szépen!

   Éva
Nagyon hamar megérkezik az utalás után! Köszönet érte! Én már az 1. kötetet el is olvastam, remek!! Nagyon szép, meghitt , és a film teljesen átadja azt a sok szépséget, amit a könyv is ad.

   Kiszely Gyuláné
Ma kaptam meg szuper!

   Orsolya
Már ki is olvastam mindkettőt!Egy élmény volt.Tényleg más mint a sorozat,de lebilincselő.Mindent magam előtt láttam ahogy olvastam.Szerintem senki sem fog csalódni,sőt!!!

   Éva
Nagyon szépen köszönöm a zenéket!!!!!

   Bettina
Én is lefotóztam a kis kincseimet. <3
bettina

   Éva
Ma vettem át az 1. és 2. kötetet, nagyon szép kiadás! Már el is kezdtem olvasni és rendkívül tetszik!!!! Már most várom a többi kötetet!

   Krisztina
Megkaptam most a könyveket, csodálatosak, köszönöm szépen!

   Mónika
Kedves Tímea!
Ezúton szeretném megköszönni a gyönyörű szép könyveket!
El kezdtem olvasni és nagyon tetszik, olyan meghitt, mintha a szemem előtt peregnének az események! Köszönöm az élményt!
Szép napot kívánok!
Móni

   Pajzos Anikó
Nagyon tetszik az oldal

   Lívia
Szép napot kívánok Mindenkinek!
Köszönöm, megkaptam a könyveket! Aznap este már olvasni is kezdtem, nagyszerű a benne leírtakat (a film ismeretében) immáron ismerősként fogadni.
Szeretem ezt a regényt és az összes szereplőjét, még a kicsit nehezen kezelhető, de azért szerethető Harriet Olesont is.
Az Ingalls család minden tagja pozitív “figura”! Caroline a nyugalom, a kedvesség, a szorgalom, és a család összefogásának példaképe. Charles a családfenntartó és a védelmező, a biztonság és megélhetés előteremtője. Nagyon jó pedagógiai érzékkel terelgetik a gyermekeiket! A kicsik pedig szülőtisztelők, szorgalmasak, vidámak.
Az egész történetet a szeretet, az összetartás és a végtelen hit jellemzi. Ez segít nekik talpra állni, bármilyen megpróbáltatáson mennek keresztül, bármi tragédia éri őket.
Ez a könyv tanít! Összefogásra, beletörődésre, újrakezdésre, toleranciára, tisztességre, becsületre, a munka szeretetére, szorgalomra, tudásvágyra, és nem utolsó sorban: az összetartozásra.
Mindannyiunknak szüksége van ezekre az értékekre!
Laura Ingalls Wilder élete a példa arra, hogyan lehet szűk anyagi helyzetben, kemény munkával a megélhetésért, apró fa-házikóban, – mégis boldognak lenni!
A Pioneer Publishing Kft.-nek köszönet, hogy lehetővé tették, minden családba eljuthasson az általuk újonnan kiadott regény-sorozat!
kerekgyarto.livia

   Erzsébet
Nekem ezek a könyvek az év ajándékát jelentik!
Már most várom a további köteteket! 🙂
Köszönöm a munkátokat!!!
konyvfeny

   Krisztina
Sziasztok!
Már most imádom a könyvet, pedig még csak belelapoztam. Délután kezdem olvasni, egyszerűen gyönyörűek!
Az ajándékba kapott zenei anyag is csodás!
Mindent köszönök!

   Csilla
Kedves Farmosok!
Ma kaptam meg a könyveket és meseszépek! Külön megemlíteném a könyvjelzőként beletett szalagot, nagyon tetszik.
Ma este el is kezdem olvasni! Köszönöm a gördülékeny kiszállítást, meglepően gyorsan megkaptam a köteteimet.
Szép estét kívánok!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.