Szállítás

ingyenszállítás

Hírlevél
Fizetési megoldás

Termékek


3. Almanzo, a farmerfiú
3. Almanzo, a farmerfiú

Olvassa el a teljes 1. és 2. fejezetet a fülekre kattintva

FIGYELEM!: Ez a kötet Almanzo gyermekkoráról szól, és független az Ingalls család, illetve Laura történetétől. Laura története a 2. kötet után rögtön a 4. kötettel folytatódik.


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
18
kratas
Hiányzott az Ingalls család, de Wilderék élete is nagyon kellemesen lett bemutatva a kis 9 éves Almanzo szemén keresztül egy éven át egy farmon.
A rengeteg és igen részletes táplálkozási leírást nehezen viseltem eleinte, de a könyv közepe tájékán ráeszméltem, hogy egy növésben levő fiúról beszélünk, hát persze, hogy ez az egyik leglényegesebb emléke; ráadásul kemény fizikai munkát végzett egész idő alatt.
Nagyon aranyos „mese” volt ez is.

17
Nóli
Eddig ez tetszett a legjobban a sorozatból, gördülékenyebb a cselekmény, folyamatosan történik benne valami. Élveztem a gazdaság leírását. Almanzonak annyi feladata van, hogy már-már rosszul éreztem magam mellette hogy olvasok :D
16
rafaelo0824
Almanzo annyira aranyos, hogy az hihetetlen. Ettől a kötettől mindig éhes leszek, mert annyi jót sütnek főznek benne, és Almanzo állandóan csak eszik. Tetszik, hogy itt más szemszögből látjuk az életet, mint Lauráéknél, hiszen a Wilder család nagyon is jómódú, viszont ugyanolyan keményen dolgoznak, mint Ingallsék. Almanzo állatszeretete nagyon szép, az egész könyv csodálatos. Abszolút kedvenc.
15
Balogh Zita
Köszönöm, hogy megismerhettem Almanzo családját is, és gyerekkorát. Kedvenc könyvem lett ez a kötet.
14
Szilvia
Megérkezett a 3.rész is, aminek nagyon örülök!
Szeretném megköszönni, amit az oldalon nyújtasz nekünk, a rajongóknak és szuper könyvekért is elismerést érdemeltek, illetve a rekord gyorsaságért, amivel ideért:)

13
Andro
A könyvek fantasztikusak. Olvastam mind a hármat és amellett, hogy nagyon igényes kiadásúak, a tartalom is nagyon értékes.
Alig várom, hogy megjelenjen a többi regény is. Szívből ajánlom mindenkinek!

12
Évi
Reggel megkaptam a csomagot,nagyon szépen köszönöm,nagy volt az örömködés. Tökéletes Valentinnapi ajándék <3
11
Kiss Erika
Imádom a köteteket! Nagyon nagyon jók Mind a három kötetet elolvastam,csak ajánlani tudom! Rettentően várom a negyedik részt, remélem hamarosan kiadják!
10
Mária
Szuper gyorsan megkaptam a könyveket, az utalást követő napon. A gyermekeimnek rendeltem, de nagyon kedvet kaptam az elolvasásához. Nagyon szép kivitelezésű, igényes könyvek, és tetszik a betűk mérete is, könnyen olvasható. Már várom a folytatást is!
9
Marika
Nekem is elhozta a Jézuska!!! Nagyon örülök neki.
bodánémarika

8
Éva
Ma vettem át a 3. kötetet, köszönöm a gyors szállítást. Igazi karácsonyi ajándék!! Már el is kezdtem olvasni, de már a többi kötetet is várom!!
Nagyon szép kiadványok, gratulálok és köszönet érte!

7
Zoltán
Barátnőmnek rendeltem karácsonyra. 5 perce vettem át a futártól, még most sem térek magamhoz, hogy ilyen gyorsan (3 nap alatt a rendeléstől számítva) megérkezett hozzám. Nagyon nagy örömet okoztak kedvesemnek ezzel. Köszönök mindent.
Horváth Zoltán

6
Molnár Krisztina
Ez az a könyv, amit mindenkinek el kell olvasnia!!!
Köszönöm az élményt!

5
Tímea
Nagyon szépen köszönöm! Alig 2 perce vettem át a könyvet. <3
4
Luca
Megérkezett!!! <3
3
Viktória
Sziasztok!végre megérkezett a várva várt könyv, annyira örülök nekik!Nagyon szépen köszönöm még egyszer és azt is hogy lehetőséget adtatok arra,hogy olvashassuk is!Szép napot!
2
Murai Henrietta
Köszönöm szépen, gyönyörű és nagyon gyorsan megérkezett!!!
1
Kiss Réka
Szeretnék köszönetet mondani a gyors szállításért és a könyvekért, zenékért. Minden csodálatos! Köszönöm szépen a munkátokat, várom a többi kötetet.Sok sikert kívánok! Réka