Szállítás

ingyenszállítás

Hírlevél
Fizetési megoldás

Termékek


4. A Szilva-patak partján
4. A Szilva-patak partján

Ajándék: a könyvben szereplő dalok hanganyaga mp3 formátumban (letölthető)

Olvassa el a teljes 1. és 2. fejezetet a fülekre kattintva

FIGYELEM! A hanganyagok letöltése regisztrációhoz kötött.
Vendégvásárlóként nincs lehetőség letöltésre.


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
17
rafaelo0824
Ezt a családot annyi szörnyűség éri, mégis mindig ott vannak egymásnak. Mindhárom karácsonyuk a Szilva-patak parti házban csodálatos volt, örültem Nellie Oleson felbukkanásának, a jelenetei mindig viccesek voltak. Ez a kötet is kedvenc, és végre jönnek azok, amiket még nem olvastam magyarul.
Kisanna
Különösen ennél a résznél tűnt fel nekem, hogy ebben a családban soha nincs hangos szóváltás, veszekedés. Akármilyen nehézség, vagy rémisztő dolog történik velük, ők nem esnek kétségbe és nem idegeskednek, sose panaszkodnak. Irigylésre méltó ez a bizalom a gondviselésben.

16
Kisanna
Különösen ennél a résznél tűnt fel nekem, hogy ebben a családban soha nincs hangos szóváltás, veszekedés. Akármilyen nehézség, vagy rémisztő dolog történik velük, ők nem esnek kétségbe és nem idegeskednek, sose panaszkodnak. Irigylésre méltó ez a bizalom a gondviselésben.
15
Tóth-Pap Judit
Nagyon szépen köszönöm!!! Csodálatos élményt nyújt!!!
14
Pappné Izing Helga
Végre valami csodàs történet, ebben a rohanó vilàgban.
13
Trobert Eszter
Szia kedves Timi most hoztam el a könyveket a postáról ugyhogy meg kaptam nagyon köszönöm és a többi könyvet is szeretném meg vásárolni.

12
Balogh Zita
Köszönöm!!!!
11
V.Szilvia
Kedves Kiadó!
Hihetetlen és elmondhatatlan boldogság számomra, hogy újra megjelentek a könyvek. Nagyjából 10 vagy talán már 12 éve próbálom megszerezni a sorozat többi köteteit. Az első három részt még régen megvettem, viszont mire a többit is szerettem volna elolvasni, már sehol nem lehetett kapni, nem nyomták már a nyomdák. Próbáltam antikváriumot, e-bookot angolul, de mégis csak ez az igazi. A negyedik kötetet pár nap alatt elolvastam, most tartok az ötödik felénél.
Köszönettel;

10
Plánka Ágnes
Sziasztok!Megkaptam és meg is hallgattam a zenei anyagot.Nagyon hangulatos,elrepített vissza az időben.Köszönöm szépen! Ági
9
Erika
Most kedden meg kaptam a megrendelt 4 kötetet és hozzájuk tartozó zenéket is.
Köszönöm szépen.
Hétfőtől olvasni is fogom az első kötetet.

8
Tímea
Sziasztok, megkaptam az elő szülinapi ajándékomat édesanyámtól és tesómtól. Imádom a könyv sorozatot is és a filmet is. Alig várom hogy elkezdjem olvasni a 4. kötetet. Jelenleg a 3. kötet felénél járok.
7
Maksai Szilvia
Én így ünneplem a húsvétot.
A várva várt negyedik kötettel is kiegészült a kedvenc sorozatom.
Nagyon szépen köszönöm <3

6
Éva
Már a 4. kötetet olvasom!!! Nagyon köszönöm a gyors szállítást! Ismét egy igényes, csodás kivitelezésű könyvet tartok a kezemben:! Köszönöm a szép zenéket is, hallgatása közben olvasva még jobban át lehet élni az akkori hangulatot.
Vajon mikor jelenik meg az 5. kötet??? Talán telhetetlen vagyok, de már most várom!!
Még egyszer köszönet a szép munkáért!

5
Kerékgyártó Lívia
A negyedik kötet is nagyon érdekes, -öröm olvasni! Felismerhető a történet, de mégis, leírva kicsit más, mint a film. Így duplán élvezetes, mert ötvözete az eredeti, Laura Ingalls Wilder által írt szövegnek, és a könyv filmbéli adaptációjának.
4
Szabó Zsuzsa
Ma megérkeztek a könyvek, és valami elképesztően gyönyörűek így, élőben. Nagyon örülök, hogy kiadjátok őket, és köszönöm az igényes kivitelezést.
3
Dr. Kolarovszki Tamás
Őszintén bevallom, nem vagyok rajongó, sőt nem is olvastam még a könyveket, de az imádott feleségem rajongója a filmnek és a könyvnek is. Számomra nagy öröm, hogy mindig időben értesülök arról, ha megjelenik egy könyv és megrendelhetem neki. Számomra az a legfontosabb, hogy egy-egy megrendelt és átvett könyv után, azt az őszinte, boldog mosolyt láthatom az arcán. Nekem az megfizethetetlen.
Dr. Kolarovszki Tamás

2
Linda
Megkaptam köszönöm, csak egy nagy problémám van, mindjárt végigérek… IMÁDOM!!! <3
1
Nagy Márta
Megérkezett!!! Köszönöm szépen!