Új jelszó kérése
Kiadói árak
Szállítás

ingyenszallitas

Hírlevél
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Termékek


1-9. rész teljes könyvcsomag (Ingyen szállítással)
1-9. rész teljes könyvcsomag (Ingyen szállítással)

Ajándék: A könyvekben szereplő dalok zenei anyaga, e-mailben küldjük

Ezt a csomagot INGYEN szállítjuk

Kedvezményes szállítás Ausztriába!


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
37
Battáné Ildikó
Már vagy tucatszor olvasom, de nem tudom megunni, köszönöm !
36
Csiszárné Ilona
Csodálatos a könyv, sokaknak ajánlom olvasásra...Nem csak olvasmányos de tanulságos is...Örülök, hogy nem csak FILMEN láttam, hanem a könyvet (9 kötet) is olvashattam....
35
Zsolnainé Csöregi Réka
Kedden du tán jött meg az utolsó 2 kötet, de már kiolvastam mindkettőt! Kezdhetem majd előről az összeset. Nagyon jó ill nagyon szép kidolgozású könyvek!
34
Bodáné Marika
Nagyon kedvelem ezt a sorozatot és boldog vagyok, hogy mind a 9 kötetet sikerült megvennem. Most kezdem újra elolvasni!! Nem lehet megunni.
33
Battáné Héhn Ildikó
Olvasom esténként a 8. kötetet és annyira magával tud ragadni ! <3 Mindenkinek ajánlom , aki még nem olvasta A Farm ahol élünk könyveket ! Ennél szebb családi regény aligha létezik ! Köszönet érte , hogy létre hoztátok ezt az oldalt és így hozzá juthattunk a Farmos könyvekhez is ! Laura Ingalls Wilder 1880 as éveinek mindennapjai egy feledhetetlen élményt nyújt nem csak nekem, hanem mindazoknak akik olvassák írásait !
32
Bosák Zoltánné Nagy Lenke
Köszönöm a sok segítséget és bizalmat! nagyon jók a könyvek,csak hamar kiolvastam őket!
31
Dobsa Diána
Köszönöm a könyveket. A teljes sorozat régi vágym volt!
30
Farkas Renáta
Nagyon halas vagyok az osszes kotetert!!Most olvasom a 8.dik kotetet
29
Fekete-Dávid Éva
Mind itt melengeti a lelkem. Köszönet értük!
28
Pappné Gyöngyvér
Megérkeztek :) Köszönöm :) Életrajz és videók megjelenését is nagyon várom.Köszönet a sok munkáért, a szép kötetekért, és azért hogy a család része lehetek :) Ölelés kedves Timi
27
Tajti Anita
Kedves Timi!
Nagyon jó együtt látni az összes kötetet. Köszönet mindenkinek, aki lehetővé tette, hogy magyarul is olvashassuk Laura Ingalls Wilder könyveit.

26
Eszter Shibab
Megérkeztek a könyvek épségben ????.Köszönöm szépen.
25
Margit Kolcsár-Fodor
Köszönöm szépen! Megkaptam a könyveket. S majd a következő megjelenő új kõnyveket is szeretném.
24
Kerékgyártó Lívia
Azt hiszem, ez a regény minden emberi értéket felölel, ami útravaló lehet valamennyiünk számára. Örülök, hogy megismertem Laura Ingalls Wildert, mint írót, hogy a filmeken keresztül bepillantást nyerhettem az életükbe, és hogy a most megjelenő könyvsorozattal, ami a szekrényembe kerül, mindvégig velem maradhatnak!
23
Éva
Nagyon nagy köszönet !!!! Szerdán leadott rendelés pénteken már meg is érkezett. Sajnos kézbe még nem vehetem, mert még nagy út áll a könyvek elött, át kell repülniük az óceánt. A könyv visszatér a történet (majdnem) eredeti helyszínére. :) Addig hallgatom a zenét, amit kaptam hozzá. Mégegyszer nagy köszönet mindenért. Üdv a préri közepéről, ahol ugyanúgy fúj a mai napig a szél, mint Lora “idejében”, és épp olyan pici fehér fatemplomunk van, mint nekik volt.
22
Szegedi Csilla
A könyvek csodaszépek, minden elismerésem és gratulációm a Tied és a csapaté, akik alkották. Már ránézésre is nagyon esztétikus és nagyon jó kézbe venni. Méreténél fogva könnyel elfér egy női táskában, így még utazáskor is könnyen lehet olvasni. Nagyon örülök, hogy a minőségre is nagy hangsúlyt fektettetek és keményborítós, cérnafűzött, sőt még egy szép könyvjelző is került bele. Kinyitva pedig még a régmúlt idők hangulatát is idézi, hogy halvány sárgásak a lapok és barnás betűkkel lett nyomva, régies betűkkel. Így mikor az ember olvassa ezeket a könyveket, könnyel el tud vinni ebbe a szép, újra vágyott világba, szinte ott érzi magát a szereplők között.
Szóval még egyszer csak gratulálni tudok, és további jó munkát kívánok!

21
Bognár Brigitta
Elolvastam mind a 7 könyvet egymás után. Alig bírtam letenni őket, na de dolgozni is kell valamikor. :D Várom a folytatást! <3
20
Fazekas Tímea
Kötelező olvasmányként kellene mindenkinek olvasnia a könyveket!!! Köszönöm az élményt!!!
19
Micskó Zsuzsa
Aranyos a történet,ajánlott olvasmány lehetne.Sok jó ,használható magatartás formát rejt.
18
Kovács-Hajas Erika
Hihetetlen boldog szülinapom volt a múlt héten. A barátaimtól az összes kötetet megkaptam ajándékba. Nagyon rég vágytam már rá. Most villám sebesen olvasom az éppen aktuális könyvet, hogy minél előbb neki fogjak az első kötetnek, majd sorban a többinek. Azt hiszem egy ideig nem leszek elérhető a külvilág számára
Webáruház készítés