A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése

Termékek


1-9. rész teljes könyvcsomag EGYÜTT MÉG OLCSÓBB
1-9. rész teljes könyvcsomag EGYÜTT MÉG OLCSÓBB

Ajándék: A könyvekben szereplő dalok zenei anyaga, e-mailben küldjük

Ezt a csomagot INGYEN szállítjuk

Kedvezményes szállítás Ausztriába!


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
48
Tábori Orsolya
Imádom, legnagyobb kedvenc, gyönyörű történet, amikor még fontosak voltak az emberi értékek. Megnyugvás, jó érzés olvasni minden sorát.
47
Kovács Mátyás Tímea
A hatodik kötetnél tartok....vasárnap kezdtem el. Letehetetlen.....Hálás vagyok mindazoknak, akik lehetővé tették a magyar nyelvű megjelenést...Jó lenne hozzá egy díszdoboz...A kötetek győnyörűek!!!
46
Szabadosné Tóth Mária
A DVD-vel "megleptem" magam karácsony előtt. Ma megérkezett a könyv sorozat 1 - 9-ig. Remélem az unokáim is értékelni fogják.
45
Somogyi Klári
A 9 éves fiam az én unszolásomra el kezdte olvasni és azt mondja imádja.Hozzáteszem én is imádom.Tegnap is eggyütt olvastunk !!
44
Zsolnaié Csőregi Réka
Nagyon megvagyok elégedve a könyvekkel, nagyon szép és jó olvasmány! Imádtam az egész könyv sorozatot. Visszaröpített a régmúlt időkben, szinte a cselekmény része voltam amikor olvastam őket! Köszönöm ezt a csodás élményt!
43
Durst Márti
Nagyon tetszett, mindenkinek nagyon ajánlom! Valósághű ábrázolást kapunk belőle az akkori telepesek életéről ,mely bár embertpróbáló és könyörtelen, a szereplők mégis meglátják a szépségét és tudnak bodogok lenni a körümények ellenére. Talán ez az, ami a legjobban tetszett. Laura és Almanzo soha nem adják fel. Ez a mű ( a sorozatból) szól leginkább a küzdelemről és az újrakezdésről. Megmutatja h mindig van honnan felállni. Mindenkinek ajánlom.
Néha, amikor úgy érezzük, h a mi életünk a legnehezebb, és már nem tudjuk folytatni ,erőt adhat ez a könyv.
Önmagában is megállja a helyét , de persze a korábbi köteteket olvasva még érdekesebb.
Jó szórakozást kívánok! :)

42
Gy. Anna
Édesanyám Karácsonyi ajándéka volt a 9 kötet! Régóta kereste a könyveket, azóta többször kiolvasta őket, nem tudja megunni! Csak ajánlani tudom mindenkinek! :)
41
F. Reni
Nekem az összes kötet meg van!Imádom mindet!

40
Szijjártó Éva
Nekem is megvan mind a 9 kötet! Élvezet olvasni!
39
Csiszárné Ilona
Nekem megvan mind a 9 kötet..Már 4 -szer elolvastam, de ezt a családregényt nem lehet megunni..Annyira tartalmas és annyira tanulságos minden szereplőjének az élete, az élethez való viszonyulása, hogy MEGUNHATATLAN...
38
Szűcs Jánosné Manyika
A filmet is láttam de a könyveket is olvastam! Nagyon szeretem!!!
37
Battáné Ildikó
Már vagy tucatszor olvasom, de nem tudom megunni, köszönöm !
36
Csiszárné Ilona
Csodálatos a könyv, sokaknak ajánlom olvasásra...Nem csak olvasmányos de tanulságos is...Örülök, hogy nem csak FILMEN láttam, hanem a könyvet (9 kötet) is olvashattam....
35
Zsolnainé Csöregi Réka
Kedden du tán jött meg az utolsó 2 kötet, de már kiolvastam mindkettőt! Kezdhetem majd előről az összeset. Nagyon jó ill nagyon szép kidolgozású könyvek!
34
Bodáné Marika
Nagyon kedvelem ezt a sorozatot és boldog vagyok, hogy mind a 9 kötetet sikerült megvennem. Most kezdem újra elolvasni!! Nem lehet megunni.
33
Battáné Héhn Ildikó
Olvasom esténként a 8. kötetet és annyira magával tud ragadni ! <3 Mindenkinek ajánlom , aki még nem olvasta A Farm ahol élünk könyveket ! Ennél szebb családi regény aligha létezik ! Köszönet érte , hogy létre hoztátok ezt az oldalt és így hozzá juthattunk a Farmos könyvekhez is ! Laura Ingalls Wilder 1880 as éveinek mindennapjai egy feledhetetlen élményt nyújt nem csak nekem, hanem mindazoknak akik olvassák írásait !
32
Bosák Zoltánné Nagy Lenke
Köszönöm a sok segítséget és bizalmat! nagyon jók a könyvek,csak hamar kiolvastam őket!
31
Dobsa Diána
Köszönöm a könyveket. A teljes sorozat régi vágym volt!
30
Farkas Renáta
Nagyon halas vagyok az osszes kotetert!!Most olvasom a 8.dik kotetet
29
Fekete-Dávid Éva
Mind itt melengeti a lelkem. Köszönet értük!
Webáruház készítés