Szállítás

ingyenszállítás

Hírlevél
Fizetési megoldás

Termékek


8 kötetes csomag
8 kötetes csomag

Ajándék: A könyvekben szereplő dalok zenei anyaga (130 perc) vásárlás után letölthető.

FIGYELEM! A hanganyagok letöltése regisztrációhoz kötött.
Vendégvásárlóként nincs lehetőség letöltésre.


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
63
Mercan Lejla
A 13 éves (hiperaktív) fiamnak felolvasom az egész sorozatot A 8. kötetnél tartunk
Olyan erőt ad, hogy Lauráék krumplin és kenyéren éltek hónapokig, hogy nem is aggódunk a lehetséges karantén miatt
Ez a könyvsorozat volt a legjobb dolog, amit valaha vettem! Köszönöm, hogy közreadták!
Minden jót kívánok, üdvözlettel:
Mercan Lejla

62
Herczegh-Riba Anikó
Már nagyon vártuk!
61
Anita Simonovicsné Horváth
Már meg is rendeltem!!
Az elsőt is 3x végig néztem, persze akkor már a többi évaddal együtt de a dvd-nek messze jobb a minősége!

60
Kállai Imre
Nagyon Gyönyörű Regény.
59
Szabadosné Tóth Mária
Ha minden szülő ezeket a könyveket adná a gyerekek kezébe és ez lenne otthon a családi mozizás, szebb lenne a világ! Még pici az unokám, de ezekkel a könyvekkel és filmekkel fogom szórakoztatni, ha eléri azt a kort.
58
Petra_Posztós
Gyermekkorom kedvenc tévéfilmsorozatának volt az alapja. A könyvek még a farmra költözés előtti időkben kezdődnek. Talán az értékrend miatt adnám csak a mai fiatalság kezébe, mert az mindenképpen említésre méltó. Mostanra már megváltozott a világ, megváltoztak a szülők is. Egy-egy fejezetet ajánlanék minden estére a szülőknek esti mesének. Nem szokványos, viszont tartalmas időtöltés lenne.
57
kratas
Imádom a békebeli hangulatát, azt, hogy lassan csordogál a történet és hogy most most van. A sorozatból szerintem egy részt sem láttam, de most sem érzem a késztetést, hogy megnézzem, a könyv biztos jobb :)
56
Vanda
Évekkel ezelőtt kerestem ezeket a könyveket, de sehol nem lehetett beszerezni, most eszembe jutott és rákerestem. Így akadtam a honlapra. Nagyon boldog vagyok, hogy egybe megtudtam vásárolni a sorozatot! A könyvek szép és tartós kötésben vannak, így gyakran újra tudom majd olvasni. Külön öröm volt, hogy könyvjelző is van benne. Megérte az árát!
55
Biró Lívia
Kedvenc olvasmányom. Boldog vagyok, hogy lehetőségem volt a teljes könyvsorozat megvásárlására. Nagyon tanulságos és lebilincselő történet. Ajánlom mindenki szíves figyelmébe.
54
Baráthné Kalmár Éva Magda
Mindenkinek szívből ajánlom a regényt, olvassátok el! Nagyon érdekes! Visszarepülünk az időben. Az amerikaiak küzdelmes életéből megtudhatunk egy csipetnyit. S megtanulhatunk bízni a jövőben!
53
Lejla
Nagyon köszönöm, hogy kiadták az egész sorozatot! Nagyon boldog vagyok, hogy megvehettem a könyveket, mert ez a történet olyan értékeket tanít, például a családról, amit ma már nem találunk, és amit szeretnék átadni gyermekeimnek és leendő unokáimnak.
Külön érdekesség az a sokminden, amit az önellátásról tanulhatunk, ami ma egyre többünket foglalkoztat, csak már azt sem tudjuk, melyik végét fogjuk meg :-)
Életre szóló, szívmelengető élmény!
Köszönöm szépen

52
Kovács Margó
Nagyon szép a sorozat, azonban én ma kézhez vettem a kilenc kötetből álló könyvsorozatot. Nem tudom letenni ! Már a második könyv végén járok. Ha valaki gondolkozik rajta megrendelje-e ...ne tegye, csak rendelje meg vagy várjon ki egy akciót az oldalon ! Visszarepít az időben és átéled a család viszontagságait,örömeit.
Ajándéknak is tökéletes választás.

51
Zsolnainé Csöregi Réka
Nagyon jók a könyvek! Nekem megvan az összes kötet!
50
Kerékgyártó Lívia
A legkedvesebb olvasmányaim egyike, és DVD formájában is!
Nagyon örülök, hogy megvettem a könyvsorozatot és a filmet is! Rengeteget lehet tanulni belőle. Hogyan lehet minden bajból felállni az összetartás, a szeretet, a hit, és az akaraterő segítségével...
Sok Caroline Ingallsre lenne szükség manapság, hogy az ifjúság olyan értékeket lásson és tanuljon, amelyre bátran lehet egy egész életet építeni, még ha nehézségek árán is.

49
Zytka Zsanett
Nagyon szép a könyvcsomag. Csak ajánlani tudom
48
Tábori Orsolya
Imádom, legnagyobb kedvenc, gyönyörű történet, amikor még fontosak voltak az emberi értékek. Megnyugvás, jó érzés olvasni minden sorát.
47
Kovács Mátyás Tímea
A hatodik kötetnél tartok....vasárnap kezdtem el. Letehetetlen.....Hálás vagyok mindazoknak, akik lehetővé tették a magyar nyelvű megjelenést...Jó lenne hozzá egy díszdoboz...A kötetek győnyörűek!!!
46
Szabadosné Tóth Mária
A DVD-vel "megleptem" magam karácsony előtt. Ma megérkezett a könyv sorozat 1 - 9-ig. Remélem az unokáim is értékelni fogják.
45
Somogyi Klári
A 9 éves fiam az én unszolásomra el kezdte olvasni és azt mondja imádja.Hozzáteszem én is imádom.Tegnap is eggyütt olvastunk !!
44
Zsolnaié Csőregi Réka
Nagyon megvagyok elégedve a könyvekkel, nagyon szép és jó olvasmány! Imádtam az egész könyv sorozatot. Visszaröpített a régmúlt időkben, szinte a cselekmény része voltam amikor olvastam őket! Köszönöm ezt a csodás élményt!
43
Durst Márti
Nagyon tetszett, mindenkinek nagyon ajánlom! Valósághű ábrázolást kapunk belőle az akkori telepesek életéről ,mely bár embertpróbáló és könyörtelen, a szereplők mégis meglátják a szépségét és tudnak bodogok lenni a körümények ellenére. Talán ez az, ami a legjobban tetszett. Laura és Almanzo soha nem adják fel. Ez a mű ( a sorozatból) szól leginkább a küzdelemről és az újrakezdésről. Megmutatja h mindig van honnan felállni. Mindenkinek ajánlom.
Néha, amikor úgy érezzük, h a mi életünk a legnehezebb, és már nem tudjuk folytatni ,erőt adhat ez a könyv.
Önmagában is megállja a helyét , de persze a korábbi köteteket olvasva még érdekesebb.
Jó szórakozást kívánok! :)

42
Gy. Anna
Édesanyám Karácsonyi ajándéka volt a 9 kötet! Régóta kereste a könyveket, azóta többször kiolvasta őket, nem tudja megunni! Csak ajánlani tudom mindenkinek! :)
41
F. Reni
Nekem az összes kötet meg van!Imádom mindet!

40
Szijjártó Éva
Nekem is megvan mind a 9 kötet! Élvezet olvasni!
39
Csiszárné Ilona
Nekem megvan mind a 9 kötet..Már 4 -szer elolvastam, de ezt a családregényt nem lehet megunni..Annyira tartalmas és annyira tanulságos minden szereplőjének az élete, az élethez való viszonyulása, hogy MEGUNHATATLAN...
38
Szűcs Jánosné Manyika
A filmet is láttam de a könyveket is olvastam! Nagyon szeretem!!!
37
Battáné Ildikó
Már vagy tucatszor olvasom, de nem tudom megunni, köszönöm !
36
Csiszárné Ilona
Csodálatos a könyv, sokaknak ajánlom olvasásra...Nem csak olvasmányos de tanulságos is...Örülök, hogy nem csak FILMEN láttam, hanem a könyvet (9 kötet) is olvashattam....
35
Zsolnainé Csöregi Réka
Kedden du tán jött meg az utolsó 2 kötet, de már kiolvastam mindkettőt! Kezdhetem majd előről az összeset. Nagyon jó ill nagyon szép kidolgozású könyvek!
34
Bodáné Marika
Nagyon kedvelem ezt a sorozatot és boldog vagyok, hogy mind a 9 kötetet sikerült megvennem. Most kezdem újra elolvasni!! Nem lehet megunni.
33
Battáné Héhn Ildikó
Olvasom esténként a 8. kötetet és annyira magával tud ragadni ! <3 Mindenkinek ajánlom , aki még nem olvasta A Farm ahol élünk könyveket ! Ennél szebb családi regény aligha létezik ! Köszönet érte , hogy létre hoztátok ezt az oldalt és így hozzá juthattunk a Farmos könyvekhez is ! Laura Ingalls Wilder 1880 as éveinek mindennapjai egy feledhetetlen élményt nyújt nem csak nekem, hanem mindazoknak akik olvassák írásait !
32
Bosák Zoltánné Nagy Lenke
Köszönöm a sok segítséget és bizalmat! nagyon jók a könyvek,csak hamar kiolvastam őket!
31
Dobsa Diána
Köszönöm a könyveket. A teljes sorozat régi vágym volt!
30
Farkas Renáta
Nagyon halas vagyok az osszes kotetert!!Most olvasom a 8.dik kotetet
29
Fekete-Dávid Éva
Mind itt melengeti a lelkem. Köszönet értük!
28
Pappné Gyöngyvér
Megérkeztek :) Köszönöm :) Életrajz és videók megjelenését is nagyon várom.Köszönet a sok munkáért, a szép kötetekért, és azért hogy a család része lehetek :) Ölelés kedves Timi
27
Tajti Anita
Kedves Timi!
Nagyon jó együtt látni az összes kötetet. Köszönet mindenkinek, aki lehetővé tette, hogy magyarul is olvashassuk Laura Ingalls Wilder könyveit.

26
Eszter Shibab
Megérkeztek a könyvek épségben
25
Margit Kolcsár-Fodor
Köszönöm szépen! Megkaptam a könyveket. S majd a következő megjelenő új kõnyveket is szeretném.
24
Kerékgyártó Lívia
Azt hiszem, ez a regény minden emberi értéket felölel, ami útravaló lehet valamennyiünk számára. Örülök, hogy megismertem Laura Ingalls Wildert, mint írót, hogy a filmeken keresztül bepillantást nyerhettem az életükbe, és hogy a most megjelenő könyvsorozattal, ami a szekrényembe kerül, mindvégig velem maradhatnak!
23
Éva
Nagyon nagy köszönet !!!! Szerdán leadott rendelés pénteken már meg is érkezett. Sajnos kézbe még nem vehetem, mert még nagy út áll a könyvek elött, át kell repülniük az óceánt. A könyv visszatér a történet (majdnem) eredeti helyszínére. :) Addig hallgatom a zenét, amit kaptam hozzá. Mégegyszer nagy köszönet mindenért. Üdv a préri közepéről, ahol ugyanúgy fúj a mai napig a szél, mint Lora “idejében”, és épp olyan pici fehér fatemplomunk van, mint nekik volt.
22
Szegedi Csilla
A könyvek csodaszépek, minden elismerésem és gratulációm a Tied és a csapaté, akik alkották. Már ránézésre is nagyon esztétikus és nagyon jó kézbe venni. Méreténél fogva könnyel elfér egy női táskában, így még utazáskor is könnyen lehet olvasni. Nagyon örülök, hogy a minőségre is nagy hangsúlyt fektettetek és keményborítós, cérnafűzött, sőt még egy szép könyvjelző is került bele. Kinyitva pedig még a régmúlt idők hangulatát is idézi, hogy halvány sárgásak a lapok és barnás betűkkel lett nyomva, régies betűkkel. Így mikor az ember olvassa ezeket a könyveket, könnyel el tud vinni ebbe a szép, újra vágyott világba, szinte ott érzi magát a szereplők között.
Szóval még egyszer csak gratulálni tudok, és további jó munkát kívánok!

21
Bognár Brigitta
Elolvastam mind a 7 könyvet egymás után. Alig bírtam letenni őket, na de dolgozni is kell valamikor. :D Várom a folytatást! <3
20
Fazekas Tímea
Kötelező olvasmányként kellene mindenkinek olvasnia a könyveket!!! Köszönöm az élményt!!!
19
Micskó Zsuzsa
Aranyos a történet,ajánlott olvasmány lehetne.Sok jó ,használható magatartás formát rejt.
18
Kovács-Hajas Erika
Hihetetlen boldog szülinapom volt a múlt héten. A barátaimtól az összes kötetet megkaptam ajándékba. Nagyon rég vágytam már rá. Most villám sebesen olvasom az éppen aktuális könyvet, hogy minél előbb neki fogjak az első kötetnek, majd sorban a többinek. Azt hiszem egy ideig nem leszek elérhető a külvilág számára
17
Ivády Kinga
Köszönöm szépen ma készhez kaptam a könyveket. Az első elkezdtem olvasni!
16
Hajnalka Orosz
Nagyon szepen koszonom a hanganyagokat ! Gyorsan le is mentettem a gepre Gyorsasagbol es embersegbol csillagos 5-os
15
Pálfi Andrea
Kedves Tímea!
Megkaptam a várva várt könyvsorozatot! Hálásan köszönöm, csodálatosan szépek!
Külön köszönet a zenei anyagért! Várom a folytatást!
További munkátokhoz sok sikert kívánok, üdvözlettel:
Andrea

14
Patka Éva
Megérkeztek a könyvet, nagyon köszönöm Szép borításban igazi kincsek
13
Nagy Helga
Végre valami csodàs történet, ebben a rohanó vilàgban.
12
Juhász Szilvia
Köszönöm!!! Megérkeztek, méghozzá rekordsebességgel. <3
11
Tímea
Köszönöm a zenéket Nagyon jók a könyvek is
Üdv
Kautz Tímea

10
Pál Marcsi
A legjobb könyvek!!! Köszönöm az élményt! Mindenkinek olvasnia kellene!!!
9
Hidvégi Piroska
Az egész család nevében köszönjük szépen a könyveket! Csodálatosak!
8
Bognár Tünde
Sziasztok!
A legjobb ami történhetett velem, hogy Rátok találtam!
Köszönöm szépen a könyveket, csodálatosak!
Szép estét kívánok!

7
Dávid Mariann
Tünde
Sziasztok!
A legjobb ami történhetett velem, hogy Rátok találtam!
Köszönöm szépen a könyveket, csodálatosak!
Szép estét kívánok!

6
József
Kedves Kiadó!
A könyvekhez szeretnék gratulálni! Mind a küllem, mind a tartalom kimagasló!
A könyv magával ragad, és amit fontosnak tartok, hogy tanít!
Rég kiveszett értékekre fekteti a hangsúlyt és ez nagyszerű!
Várom a többi kötetet!
Hálásan köszönöm! Üdvözlettel: József

5
Evi1978
Sziasztok.Meg kaptam a könyveket,nagyon szépek.Szàmomra egy kis nyugalom a rohanó,zajos vilàgban.köszönöm nektek!
4
Batta Krisztina
Kedves Kiadó!
A könyvek gyönyörűek, nagyon gyorsan megérkeztek! Köszönöm szépen! Sok sikert kívánok! üdv: Kriszti

3
Emese
Sziasztok! Imádom a könyveket! Számomra letehetetlenek! KÖSZÖNÖM!!!
Nagyon várom a többi könyvet is!!!

2
Urbán Ivett
Köszönöm!!! A könyvek nagyon igényesek és a tartalmuk is fantasztikus! Imádom!
1
Cserge Emőke
Csodálatos, nagy gonddal,szépen kivitelezett könyvek, gyors/ másnapi/ szállítási idő!
Maximálisan elégedett vagyok! Méltó helyet kap a könyvespolcon ,várva az utolsó két rész kiadását!