Szállítás

ingyenszállítás

Hírlevél
Fizetési megoldás

Termékek


A farm, ahol élünk díszdobozos DVD - 1. évad
A farm, ahol élünk díszdobozos DVD - 1. évad

dvd1_design

A farm, ahol élünk című legendás televíziós sorozat Laura Ingalls Wilder írónő önéletrajzi ihletésű könyvsorozatából készült adaptáció. Az eredeti TV-sorozat vetítése óta első alkalommal jelent meg magyar nyelven DVD-n, vágatlan formában, eredeti szinkronnal, digitálisan felújított változatban, díszdobozos kiadásban.
A díszdobozos 1. évad tartalma 6 lemezen:

  • PILOT film
  • 1-24. epizód
  • Extra dokumentumfilm: A farm, ahol élünk jelenség 1. rész

Élje át újra az első évad szívmelengető kalandjait!

A DVD kizárólag webshopunkban vásárolható meg.

 


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
54
Ozsváth Sándor
Nagyon jó minőségű a film a doboz és várjuk mikor jön ki a többi évad
53
Hégely Hortenzia
Nagyon jó! Csak ajánlani tudom!
52
Szabó Emese
IMÁDOM!
51
Lászlóné Szélig
Kiváló minőségű mind a kivitelezése, mind a minősége a doboznak és a DVD filmeknek is. Vannak olyan jelenetek (csak pár másodpercesek) amelyek a régebbi kiadásokban nem voltak láthatóak, ezek persze nem befolyásolják magát a történetet, de sok pluszt ad hozzá. Én kicsit bánom, hogy nincs jobban kihangsúlyozva, hogy a Pilot film csak eredeti nyelven tekinthető meg (természetesen magyar nyelvű felirattal). De ettől függetlenül tiszta szívből tudom ajánlani mindenkinek aki rajongó, és eddig csak a régi, a televízióban leadott Divix-es verziót látta, és azoknak is ajánlanám akik nem ismerik a sorozatot, egy fantasztikus világ ami rögtön mindenkit elvarázsol. És külön köszönet a jól kivitelezett Menü készítőinek, profi munka.
50
Dr. Baska Gabriella
Nagy öröm, hogy megjelent a filmsorozat DVD-n, kiváló minőségű, mindenkinek csak ajánlani tudom!
49
Merenyi erika
Én megrendeltem mind a 2 évadot...amit remélem hogy követni fogja majd a többi is már nagyon várjuk...kitünő minöség szép csomagolás gyors szállitása volt. .Szerettel ajánlani tudom csak mindenkinek...aki szereti...ezt a kedves kis családi sorozatot ...
48
Kelemen Péter
Az elmúlt 30 év egyik legjobb filmsorozata. Csak ajánlani tudom minden romantikus léleknek.
47
Horváth Tünde
Elkezdtem a napokban nézni. A Pilot film, igazi gyönyörűség. Próbálok napi 2-nél többet nem nézni, hogy tovább tartson. Nagyon nehéz megállni. Annyira köszönöm!
46
Kárpáti Tünde
Nagyon élveztük a gyerekekkel a sorozatot. Ebben az elkényeztetett világban üdítő látni a szigorú mégis szerető légkörben felnövő dolgos, engedelmes vidám Ingalls gyerekeket. köszönöm!!
45
Balogh Bettina
Köszönöm szépen a gyors szállítást. A DVD-k gyönyörűek, mindenkinek csak ajánlani tudom!
44
Nagy Anna
Amióta először adták a tévében, vártam, hogy megjelenjen DVD-n. "Rongyosra" nézzük, annyira szeretjük! Lenyűgöző ez a sorozat. Csak tanulni lehet belőle!
43
Takácsné Hidvégi Dorottya
Szeretettel ajánlom Mindenkinek 10 éves kortól! Kitűnő,hasznos családi időtöltés! Sokat lehet tanulni belőle kitartásról gyermeknevelésről, Istenbe vetett hitről...Jó példa lehet Mindannyiunk számára!
42
Szabadosné Tóth Mária
Ha minden szülő ezeket a könyveket adná a gyerekek kezébe és ez lenne otthon a családi mozizás, szebb lenne a világ! Még pici az unokám, de ezekkel a könyvekkel és filmekkel fogom szórakoztatni, ha eléri azt a kort.
41
Hornyák Tünde
Ajánlom mindenkinek.Egy kedves, példa mutató család.Istenbe vetett hitük sok nehézségen keresztül viszi őket.Boldogok,kedvesek,önzetlenek.Sokat megtudhatunk a város lakóiról is.Kedvesebbek voltak akkor az emberek.A második évadról is ezt tudnám mondani, mind kettőt ajánlom.
40
Tibor Marton
A farm, ahol élünk

Miért ajánlom?
Hihetetlenül sokat változott a világ főképpen a XX. század második fele óta. A mai dédszülők még írhattak palatáblára, a nagyszülők egy része gyerekkorában petróleumlámpa mellett olvasott, a kútból húzta a vizet. A falusi gyerek számára természetes volt minden házi és ház körüli munkában a segítés, de akár kint a földeken is. Közel éltek a természethez, a növényekhez és állatokhoz egyaránt.
Ez az állapot mára gyakorlatilag eltűnt, és vele együtt számos olyan dolog, amelyet meg kellett volna őrizni.
Ez a könyvsorozat illetve filmsorozat nem gyűlölködésre tanít, hanem az egymás iránti szeretetre. Odafigyelésre a család tagjaira és a szomszédokra, a környezetükben élőkre.
Mindenkivel segítőkésznek kell lenni, mert mi is bármikor másra szorulhatunk. Nemcsak a felnőttnek, a gyermeknek is ki kell – kellene – vennie részét az otthoni feladatokból, nem kiszolgálást váró kisbabaként viselkedni.
Az apró, kicsi dolgokban is meg kell találni az örömet és a szépet. Ráébredhetünk arra, hogy milyen túlzott anyagi és kényelmi elvárásai vannak ma a kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
Találkozunk itt is az élet szomorú eseményeivel, amelyek nem kivédhetők, és amiket meg kell ismerni.
Végére hagytam az egyik legfontosabb tanulságot: ez a gyerekek szülők iránti tisztelete, az engedelmességre nevelésre. Ez nem zsarnokoskodást jelent, itt a felnőttek is elismerik, hogy néha tévednek.

Szép, tiszta, jóra és hasznosra tanító élmény akár a filmsorozat megtekintése, akár a könyvsorozat elolvasása. Még felnőtt fejjel is érdekes és tanulságos ennek a nagyon nehéz farmi életnek a megismerése. Nem gyűlölködésre, gonoszságra tanít, hanem szépre és jóra.

39
Szabóné Nagy Anikó
Nagy meglepetést okoztam mindkét résszel Karácsonykor.
Kellemes időtöltés a film nézése ilyen jó minőségben és végre megszakítások nélkül. Várjuk a folytatást!

38
Kovács Nándor
Mint a sorozat nagy rajongója, örömmel látom, hogy van valaki aki felvállalta a teljes sorozat megjelentetését. Az első évad már nálam van, külön öröm, hogy az eddig a tévében látottak helyett, most kiváló minőségben nézhetem. Mivel számomra az idő a legdrágább, nekem jobban megéri akkor és annyi ideig nézni amikor szeretném és amennyi ideig valóban tart. Számomra borzasztóan idegesítő és időpocsékló volt az, hogy egy 40 perces részt majdnem másfél óráig kellett néznem, idegesítő reklámokkal. Nekem erre nincs időm.
37
Horváth Kitty
Imádja az egész család, köszönjük!
36
Bertók Laura
A lehető legjobb döntés volt, hogy kiadják a DVD-t!
Alig várom a folytatást!

35
Beatrix Salamon
Imádom!!!!Alig várom, hogy kiadják a másodikat!Hugocskám is ezt kapta szülinapjára, szerintem ennek örült a legjobban!

34
Borbásné Lakatos Nikolett
Ez a sorozat a legjobb a világon! Nem tudom megunni!
33
Tóth Veronika
A legemberibb,legszebb sorozat,amelyet valaha is láttam!Egyben,megunhatatlan!
32
Fekete-Dávid Éva
Fantasztikus élmény csak ajánlani tudom a könyveket és a dvd-t is, várjuk a folytatást.
31
Horváth János
Minden részét imádom, nagyon boldog vagyok, hogy végre megjelenik az összes évad dvd-n! Mindet várom, mindet megveszem! :)
30
Bányai Ferencné
Végtelenül hálás vagyok a DVD csomagért A könyv minden kötete meg van.Nagyon szeretem ezt a sorozatot. A film vetitése során is minden részt megnéztünk. Jó lenne ha a gyerekek számára sokan megvennék és megtanitanák, hogy hogy kell szegénységben de nagy szeretetben élni. Gyermeknek felntőttnek példaértékü.!!!! Köszönöm szépen !

29
Kőváriné Cili
Megkaptam, köszönöm! <3
28
Nóra
Varázslatos sorozat gyerekként mindig egy ilyen családra vágytam.
Sajnos nekem ez nem adatot meg de ez a sorozat megtanított arra, hogy a szeretnek hatalmas ereje van és ahol mindig győz a jó és az igazság.
Köszönet a sorozatért, kiváló munka!!
Üdvözlettel:
Nóra

27
Czett Béláné
Nagyon örültem a DVD-nek, szép és minőségi kiadvány. Élvezetes újból és újból megnézni. Megunhatatlan!!
Már várom a következő részeket is.
Köszönet a szép munkáért!!
Ajánlom mindenkinek a könyvsorozatot és a DVD-t is.
Éva

26
Reka
Nagyon gyorsan megérkezett a rendelt csomag. A DVD nagyon szépen fel lett ujitva, szebb, mint amilyen minőségű gyermekkoromban volt. Nagy örömmel nézi az egész család. A férjem azt mondogatja, hogy “na akkor meg tudtak értékes filmet készíteni”! A 11 éves lányommal a könyveket is nagy örömmel olvassuk. Kedvenc könyve lett neki is. Nagyon várjuk a 2. évadot is! Köszönjük, hogy ez a csoda a mindennapjaink része lett!
25
Szabadosné Mária Tóth
A legjobb ajándék ez a sorozat. A szilveszteri szórakozásom garantált volt. Hihetetlenül élveztem, hogy reklámok nélkül, órákig nézhettem az epizódokat. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Annyira megnyugtató belefeledkezni ebbe az egyszerű, szerény történetekbe. Ha mindenáron tv elé akarunk ültetni egy kisgyereket, csak ezt ajánlanám. Ettől nem lesznek rémálmai, mint a mostani "mesefilmektől".
Szeretném megvenni majd a könyv sorozatot is, sajnos most az akciót nem tudtam kihasználni, mert az ünnepek lenulláztak, de majd máskor. Hálásan köszönöm a DVD-t.

24
Görbe Béla
A leg jobb választás a leg jobb létező sorozat ami valaha is létezett itt még volt szeretet itt összetartás emberiség imádom a sorozatot várom a 2 évadot hogy meg vásárolhassam karácsonyi ajándék volt de már 3 x végig néztem újra és újra megunhatatlan köszönöm hogy lehetővé tették a dvd kiadást
23
Bálintné Nagy Erika
A legjobb választás!!!
Korrekt üzlet, csalódás nélkül!!! Csak ajánlani tudom, a vétel ár tökéletesen megfelelő, és kifizethető, szívesen támogatom az igaz értékeket terjesztő kiadókat! Ez a sorozat pedig az!!!
Várjuk a többi részeket is!
További eredményes munkát kívánunk!
Erika

22
Szabó Bernadett
Én már végig is néztem, várom a következő évadot, mert nagyon szeretem a sorozatot!
Köszönettel:
Szabó Bernadett

21
Hegedüs Zoltánné
Szép napot!én már megkaptam a sorozatot s nagyon élvezem!nekem a második évad kellene már!:) üdv Hegedüsné
20
Bányai Ferencné
Ma megkaptam a csomagot. Igazán sikerült széppé varázsolniuk a napomat.
Nagyon szépen köszönöm! Igazi ajándék és öröm! Hálás vagyok nagyon .
Jó egészséget, további jó munkát kívánok sok szeretettel:
Bányai Ferencné

19
Horváth Jánosné
Karácsonyra megkaptam a dvd-t nagyon tetszett.
18
Posvancz M Veronika
Üdvözlet!Megjött a dvd ,nagyon örülök neki!
Alig várom a következő évadot! És köszönjük hogy önök ezt lehetővé teszik!

17
Kovács Tímea
A DVD- sorozat meg egy hatalmas ajándék. Köszönjük.
16
Kovács Tímea
Hálásak vagyunk a munkájukért. A húgommal mindketten édesanyák vagyunk. megrendeltük önöktől mindketten a teljes könyvsorozatot, valamint az első évadot dvd-én. Kívánok sok sikert a munkájukhoz, és sok hálás olvasót.
Tisztelettel, Kovács Tímea

15
Varga János és családja
Ezúton is köszönjük a családom nevében a DVD-ket, nagyon hamar megkaptuk és rendkívül igényes kiadásban. Reméljük, hogy hamarosan a további évadok is megvásárolhatóak lesznek.
14
Szabó Boldizsár
Imádja a családunk a sorozatot, köszönjük a megjelentetést!
13
Kovács Kitty
Mindennap nézni fogjuk, megunhatatlan! :)
12
P. Kata
Öröm így nézni a sorozatot! Csodás ajándék, köszönöm!
11
Mné Kriszti
Imádom , megunhatatlan örök szerelem ️ megbizsergeti a szívet , lelket . ️
10
Karácsonyi Erzsébet
Nagyon szeretem!
9
Vastag Alexandra
Én ma kaptam meg!
8
Tóth Szabadosné Mária
Stressz ellen a legjobb orvosság.
Már én is megkaptam.

7
Katona Ildikó
Imádom, átvettem, csodálatos, hálás köszönetem a munkátokért!
6
Horváth Gábor
Megkaptuk! Köszönjük!
5
Herczegh Róbert Herczegh-Riba Anikó
Mi is megkaptuk ma, a 3 lánykánknak annyira tetszik, hogy az első dvd-t végig is néztük... nagyon köszönjük!A legjobb sorozat!!!
4
Sz. Joci
Itt is megjött!
3
Scsur Ágnes
Az enyém is már a postán van. :)
2
Hillender Tímea
En is megkaptam ma. :)
1
Kerékgyártó Lívia
Ma megkaptam a csomagot! Nagyon örülök, köszönöm!!!!!