KIEMELT AKCIÓ!
Kicsi ház a prérin, 2. rész

2. kötet: Kicsi ház a prérin + zenei hanganyag

4350 Ft 3280 Ft

+ ajándék: a könyvben szereplő dalok hanganyaga mp3 formátumban e-mailben

  • Kiadó: Pioneer Publishing
  • 366 oldal
  • ISBN 978-615-80296-1-2
  • Cérnafűzött kötés
  • Kemény borító
  • Megjelenés dátuma: 2015. szeptember 23.
  • Új fordítás: Pioneer Publishing Kft.

Laura Ingalls és családjának kalandja folytatódik. Az Ingalls család a winsconsini nagy erdőből áttelepül Kansasbe. Utazásuk sok napon át tart a megrakott szekéren, miközben keresik a prérin a számukra legalkalmasabb területet a letelepedésre. Miután a helyet megtalálják, Charles Ingalls egy egyszobás rönkházat épít a prérin, mivel úgy hallotta, a kormány hamarosan megnyitja a területet a szabad letelepedésre. Nem sokkal később már vetnek és szántanak, vadkacsára és vadpulykára vadásznak, szénát gyűjtenek a teheneik számára.
Ebben a kötetben, eltérően az első kötettől, a család komoly nehézségekkel, izgalmakkal és veszélyekkel néz szembe. Mindannyian maláriások lesznek, amit ők az éjszakai levegő belélegzésének, illetve a görögdinnye evésének tudnak be. Az indiánok gyakori látogatók lesznek a család életében, akik a közeli pataknál táboroznak le, és csatakiáltásaik megrémítik a telepeseket, akik attól félnek, megtámadják őket.
A pionír, telepes élet bizony sokszor keservesen nehéz, de Laura és családja mindig boldogan serénykedik új kicsi házukban és annak táján.
Laura Ingalls Wilder kilencrészes Kicsi ház sorozatának második kötete először 1935-ben látott napvilágot. E népszerű könyvsorozatot több mint 40 nyelvre fordították le, világszerte 60 millió példányban jelent meg. Ajánljuk minden korosztály számára ezt az élménydús olvasmányt.

OLVASSON BELE IDE KATTINTVA!

Kapható még az Anima könyvesboltokban.

Kézbesítés:
– Bankkártyás vásárlás esetén: vásárlástól számított 4 munkanapon belül
– Banki átutalás esetén: Az átutalás bankszámlánkra beérkeztétől számított 4 munkanapon belül

Készleten

Cikkszám: ISBN 978-615-80296-1-2

Termékleírás

Kicsi ház a nagy prérin

nagyításhoz katt a képre

További információk

Tömeg0.3 kg
Méretek19.5 x 12.5 x 3 cm