2. Kicsi ház a prérin + zenei hanganyag

3280 Ft

+ ajándék: a könyvben szereplő dalok hanganyaga mp3 formátumban e-mailben

  • Kiadó: Pioneer Publishing
  • 366 oldal
  • Cérnafűzött kötés
  • Kemény borító
  • Megjelenés dátuma: 2015. szeptember 23.
  • Új fordítás: Pioneer Publishing Kft.

OLVASSON BELE IDE KATTINTVA!

Kapható még az Anima könyvesboltokban.

A kötet Romániában is kapható, ITT

Kézbesítés:
– Bankkártyás vásárlás esetén: vásárlástól számított 4 munkanapon belül
– Banki átutalás esetén: Az átutalás bankszámlánkra beérkeztétől számított 4 munkanapon belül

Készleten

Cikkszám: ISBN 978-615-80296-1-2 Category:

Laura Ingalls és családjának kalandja folytatódik. Az Ingalls család a winsconsini nagy erdőből áttelepül Kansasbe. Utazásuk sok napon át tart a megrakott szekéren, miközben keresik a prérin a számukra legalkalmasabb területet a letelepedésre. Miután a helyet megtalálják, Charles Ingalls egy egyszobás rönkházat épít a prérin, mivel úgy hallotta, a kormány hamarosan megnyitja a területet a szabad letelepedésre. Nem sokkal később már vetnek és szántanak, vadkacsára és vadpulykára vadásznak, szénát gyűjtenek a teheneik számára.
Ebben a kötetben, eltérően az első kötettől, a család komoly nehézségekkel, izgalmakkal és veszélyekkel néz szembe. Mindannyian maláriások lesznek, amit ők az éjszakai levegő belélegzésének, illetve a görögdinnye evésének tudnak be. Az indiánok gyakori látogatók lesznek a család életében, akik a közeli pataknál táboroznak le, és csatakiáltásaik megrémítik a telepeseket, akik attól félnek, megtámadják őket.
A pionír, telepes élet bizony sokszor keservesen nehéz, de Laura és családja mindig boldogan serénykedik új kicsi házukban és annak táján.
Laura Ingalls Wilder kilencrészes Kicsi ház sorozatának második kötete először 1935-ben látott napvilágot. E népszerű könyvsorozatot több mint 40 nyelvre fordították le, világszerte 60 millió példányban jelent meg. Ajánljuk minden korosztály számára ezt az élménydús olvasmányt.

Kattintson a képre a nagyításhoz!

Kicsi ház a nagy prérin